opskrifter
Søg i 12.593 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 25.09.19 vi er nu ca. 80% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Thailandske satay spyd

Thailandske satay spyd

Thailandske satay spyd
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(257)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Thailandske satay spyd
43.468
Visninger
638
Print
transparent billede
Kategori
til personer
til 2-4
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
500 g kylling eller magert svinekød
1 brev satay seasoning mix (Shop Asia)
1¼ dl. Kokosmælk (Shop Asia)
1 pk. Satay spyd (Shop Asia)
3 spsk. Vegetabilsk olie (Shop Asia)


SÅDAN GØR DU
1. Skær kødet i meget tynde skiver.
2. Brev A blandes med lidt vand, hæld det over kødet, i et porcelænsfad.
3. Bland det godt. Stil fadet på køl i adskillige timer, gerne til næste dag.
4. Sæt 1 – 2 skiver kød på hvert satay træ spyd. (Satay spyd kan udblødes i nogle timer i et fad vand inden brug. Så undgår man, at de brænder under grilningen.)
5. Grillsteg satay spydene brune på alle sider ved høj varme.
6. Server dem meget varme med satay sauce og sød chili sauce til

Satay sauce
7. Brev B blandes med kokosmælk og olie, som bringes i kog
8. Kom denne sauce i en lille skål
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Pia Oesten
19.04.2008, 08:48
smager himmelsk uhm

Thomas
23.06.2007, 10:51
Ikke særlig udførlig vejledning
 
Denne gode opskrift på Thailandske satay spyd med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Kylling opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Thailandske satay spyd, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Halloween opskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Laksesæson - find inspiration på lækre opskrifter
Laks er i sæson i august, september, oktober og april. Laks er nok den fisk de fleste kan lide i Danmark plus man købe den i alle butikker. Der er meget snak om burlaks, hvis man gerne vil være på den sikre side så køb vild laks eller laks med mærket MSC
Se opskrifter her
hvid streg
Halloween 31 okt. - farlige hekse og spøgelser :)
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Mums Risotto :)
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: irsk stuvning med svinekød     Klamme fingre     Fersken suppe (den er genial)     Halloweenboller     Marengs spøgelser     Svampet kanelkage     Kvædemarmelade     Halloween kage kirkegård     Halloween menu     Frisk pasta med laks og flødesovs     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Blodige popcorn til halloween     Porrer i fad med oksekød     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Spagetti carbonara     Syltede valnødder     Græskar pommes frites     Lækker hokkaido (græskar) suppe her i den kolde tid...     Gulerodskage (Rå)     Færøsk æblekage     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]