opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 08.04.19 vi er nu ca. 65% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Festbrød

Festbrød

Festbrød
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(33)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
5.906
Visninger
102
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
25g smør
2 dl. grahamsmel
6½ dl hvedemel
1 tsk. salt
1 spsk. sukker
25g gær
3 dl. vand ( fingervarmt )
1 dl. hele solsikkekerner
1 dl. grofthakkede oliven
Pensling : æg eller yoghurt
drysses med sesamfrø / solsikkefrø eller birkes


SÅDAN GØR DU
Skær smørret i tynde skiver og kom dem i køkkenmaskinens skål. Tilsæt grahamsmel, 6 dl hvedemel, salt, sukker og gær delt i mindre stykker. Hæld fingervarmt vand over. Ælt dejen på lav hastighed først og øg til mellemhastighed. Kør maskinen i 5 minutter. Læg et viskestykke over og lad dejen hæve til dobbelt størrelse. Tiden er afhængig af, hvor varmt der er i køkkenet. Regn med ca. 30 minutter. Tilsæt solsikkekerner og kør maskinen, så de blander sig med dejen. Tag dejen ud på et meldrysset bord og del den i 6 stykker. Form stykkerne til runde boller, som derefter rulles ud til stængler på ca. 30 cm. Læg 3 stængler med ca. 5 cm mellemrum på en plade med bagepapir. Læg de resterende 3 stængler tværs over og flet dem sammen, så den enkelte stængel skiftevis ligger øverst og nederst. Læg et viskestykke over og lad dejen hæve yderligere 30 minutter. Sæt ovnen på 250 grader. Pensl brødet med æg eller yoghurt og strø frøene over. Sæt bagepladen nederst i ovnen. Sænk temperaturen til 225 g grader og bag ca. 15 minutter - til brødet er smukt gyldent. Lad brødet afkøle på en rist.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Festbrød fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Festbrød, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu 10584-syltet-ramsloeg-knopper.jpg 10765-ramsloegpesto.jpg 10932-ramsloegssalt.jpg
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
hvid streg 2
9935-DSC_0512.JPG 15-Grillmarinade-verdens-bedste.jpg 10226-DSC_0842.JPG
Næste
Støv grillen af så du igen kan lave de mest fantastiske grilretter
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Myntesauce - godt til lam     Mormors citronfromage     Karbonader i fløde/porre sauce     Frisk pasta med laks og flødesovs     Fedtfattig kage med æbler     Tofu ruller med aubergine     Kogt hummer naturel.     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     eksotisk kylling     Verdens bedste spaghetti carbonara     Boller m/ A38     tarteletter med rejer asparges og fiskeboller     Hjemmelavet fransk hotdog dressing     Sauce     Lammekølle med kartofler i fad     indbagt oksemørbrad / Beef Wellington      Bradepandekage med æbler     Svampet kanelkage     Ovnsstegt laks i folie     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]