opskrifter
Søg i 12.593 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 25.09.19 vi er nu ca. 80% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Festbrød

Festbrød

Festbrød
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(33)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
6.001
Visninger
106
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
25g smør
2 dl. grahamsmel
6½ dl hvedemel
1 tsk. salt
1 spsk. sukker
25g gær
3 dl. vand ( fingervarmt )
1 dl. hele solsikkekerner
1 dl. grofthakkede oliven
Pensling : æg eller yoghurt
drysses med sesamfrø / solsikkefrø eller birkes


SÅDAN GØR DU
Skær smørret i tynde skiver og kom dem i køkkenmaskinens skål. Tilsæt grahamsmel, 6 dl hvedemel, salt, sukker og gær delt i mindre stykker. Hæld fingervarmt vand over. Ælt dejen på lav hastighed først og øg til mellemhastighed. Kør maskinen i 5 minutter. Læg et viskestykke over og lad dejen hæve til dobbelt størrelse. Tiden er afhængig af, hvor varmt der er i køkkenet. Regn med ca. 30 minutter. Tilsæt solsikkekerner og kør maskinen, så de blander sig med dejen. Tag dejen ud på et meldrysset bord og del den i 6 stykker. Form stykkerne til runde boller, som derefter rulles ud til stængler på ca. 30 cm. Læg 3 stængler med ca. 5 cm mellemrum på en plade med bagepapir. Læg de resterende 3 stængler tværs over og flet dem sammen, så den enkelte stængel skiftevis ligger øverst og nederst. Læg et viskestykke over og lad dejen hæve yderligere 30 minutter. Sæt ovnen på 250 grader. Pensl brødet med æg eller yoghurt og strø frøene over. Sæt bagepladen nederst i ovnen. Sænk temperaturen til 225 g grader og bag ca. 15 minutter - til brødet er smukt gyldent. Lad brødet afkøle på en rist.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Festbrød fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Festbrød, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Halloween opskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Laksesæson - find inspiration på lækre opskrifter
Laks er i sæson i august, september, oktober og april. Laks er nok den fisk de fleste kan lide i Danmark plus man købe den i alle butikker. Der er meget snak om burlaks, hvis man gerne vil være på den sikre side så køb vild laks eller laks med mærket MSC
Se opskrifter her
hvid streg
Halloween 31 okt. - farlige hekse og spøgelser :)
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Mums Risotto :)
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Klamme fingre     Varmrøget lakse-tatar på ruccola     irsk stuvning med svinekød     Fersken suppe (den er genial)     Marengs spøgelser     Kvædemarmelade     Halloween kage kirkegård     Svampet kanelkage     Frisk pasta med laks og flødesovs     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Halloween menu     Halloweenboller     Lakserulle på Blinis eller brød     Laksehapser i butterdej     Frisk pasta med Laks     Porrer i fad med oksekød     Spagetti carbonara     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Brownie med saltkaramel midte     Blodige popcorn til halloween     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]