opskrifter
Søg i 12.594 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 25.09.19 vi er nu ca. 80% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Flade boller med spinatfyld

Flade boller med spinatfyld

Flade boller med spinatfyld
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(55)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
5.263
Visninger
132
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
50g smør
4½ dl. vand
2 tsk sukker
2 tsk. groft salt
ca 650g durum mel
Fyld:
600g frisk eller frossen hel spinat
1 glas marnineret feta( ca 300g )
1 æg ( str. Mellem )
1 finthakket løg ( ca 50g )
50g spegeskinke i mindre stykker
Pensling:
2 tsk olie fra fetaen



SÅDAN GØR DU
Flade boller: Smelt smørret i en gryde og tilsæt vandet. Hæld blandingen i en skål. Rør først gæren ud heri og derefter sukker, salt og 2 tsk. af durummelet.Dæk skålen med fx et låg og lad blandingen stå et lunt sted i ca. 10 min. Slå resten af melet i (hold lidt mel tilbage) - dejen skal være blød. Dæk igen skålen med fx et låg og stil dejen til hævning et lunt sted i ca. 30 minutter.Spinatfyld: Kom den optøede spinat i sigte og pres spinaten fri for væde. Hæld den marinerede Feta til afdrypning i en sigte - gem lidt af olien. Del osteternene i lidt mindre stykker med en gaffel. Bland spinat, Feta, æg, løg og peber i en skål. Tag dejen ud på et meldrysset bord og ælt den godt igennem. Tilsæt evt. resten af melet. Del dejen i 8 stykker og form dem til boller. Rul bollerne flade (ca. 12 cm i diameter). Læg de flade boller på en plade med bagepapir og lad dem efterhæve tildækket i ca. 15 min. Tryk fordybninger i bollerne og pensl med olien. Fordel spinatfyldet og derefter spegeskinken på de flade boller og bag dem midt i ovnen i ca. 20 min. ved 225 º.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Flade boller med spinatfyld fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Flade boller med spinatfyld, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Julefrokost opskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Inspiration til julefrokosten fx. Andebryst med solbær/chokoladesauce eller Nordiske marcipankugler med havtorn og gran støv
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Thanksgiving kalkun opskrifter
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Verdens bedste frikadeller med persille og hvidløg     Almindelige Pandekager     Andebryst med appelsin     Thailandsk fiskesuppe med rejer og kokosmælk     Kylling med cashewnødder     Gode Råd - Sønderjysk specialitet     Orange sauce     Kød bagt i saltdej direkte på gløderne     Hjemmelavede romkugler     Kage med kondenseret mælk (uden æg)     Varmrøget lakse-tatar på ruccola     Hakket Oksekød med Hvidkål     Fedtfattige Skinkehorn     Banankage uden æg     Farmors æbleskiver     Lækker Drømmekage     Ravioli med flødesovs     Sandart A La Paris     Chokolade kanel popcorn     Selleripostej med marinerede kartofler     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]