opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Flade boller med spinatfyld

Flade boller med spinatfyld

Flade boller med spinatfyld
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(55)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
5.397
Visninger
137
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





DU SKAL BRUGE
50g smør
4½ dl. vand
2 tsk sukker
2 tsk. groft salt
ca 650g durum mel
Fyld:
600g frisk eller frossen hel spinat
1 glas marnineret feta( ca 300g )
1 æg ( str. Mellem )
1 finthakket løg ( ca 50g )
50g spegeskinke i mindre stykker
Pensling:
2 tsk olie fra fetaen



SÅDAN GØR DU
Flade boller: Smelt smørret i en gryde og tilsæt vandet. Hæld blandingen i en skål. Rør først gæren ud heri og derefter sukker, salt og 2 tsk. af durummelet.Dæk skålen med fx et låg og lad blandingen stå et lunt sted i ca. 10 min. Slå resten af melet i (hold lidt mel tilbage) - dejen skal være blød. Dæk igen skålen med fx et låg og stil dejen til hævning et lunt sted i ca. 30 minutter.Spinatfyld: Kom den optøede spinat i sigte og pres spinaten fri for væde. Hæld den marinerede Feta til afdrypning i en sigte - gem lidt af olien. Del osteternene i lidt mindre stykker med en gaffel. Bland spinat, Feta, æg, løg og peber i en skål. Tag dejen ud på et meldrysset bord og ælt den godt igennem. Tilsæt evt. resten af melet. Del dejen i 8 stykker og form dem til boller. Rul bollerne flade (ca. 12 cm i diameter). Læg de flade boller på en plade med bagepapir og lad dem efterhæve tildækket i ca. 15 min. Tryk fordybninger i bollerne og pensl med olien. Fordel spinatfyldet og derefter spegeskinken på de flade boller og bag dem midt i ovnen i ca. 20 min. ved 225 º.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Flade boller med spinatfyld fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Flade boller med spinatfyld, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Sæson på havets guld: skaldyr
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sæson: Brombær, blommer og blåbær
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Anderledes Kylling Parmesan     Grillspyd med kyllingeinderfilet      Abemad - frugtsalat med råcreme     Fersken suppe (den er genial)     Tomater med ost og krydderier     Skinke, porre tærte     Skøn snasket chokoladekage - nem at lave     Absolut bedste BBQ marinade     Små reje forretter     Kartoffelsalat med persille & Hvidløg     marinade til spareribs     Ostedip til brød      Fung Li`s yndlingsret     Bananchutney     Gratineret broccoli     Cevapcici med ovnstegte grønsager og tzatziki(græsk)     Arabisk Falafel     Havregryns tærte     Asien møder Marokko     Marinerede lammekoteletter     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]