4 dl lunkent vand
25g gær
1½ tsk salt
2 spsk olivenolie
400-475g hvedemel
125g grahamsmel
ca 1 dl hakkede, friske krydderurter f.eks
timian og organo eller 3 spsk tørrede krydderurter.
Æggehvide til pensling
3 spsk friskreven parmesanost eller anden fast ost til pynt
Gæren smuldres i et dejfad og røres ud i det lunkne vand. Tilsæt olie, salt, krydderurter og det meste af melet. Rør dejen sammen til den er jævn og smidig. Tilsæt om nødvendigt mere mel. Hæld dejen ud på et meldrysset bord og ælt den i 5 minutter med melede hænder. Skær dejen i 16 stykker, og tril dem til runde boller, der lægges i en cirkel, så de næsten rører ved hinanden. Fyld cirklen ud med boller. Lad bollerne hæve under et klæde i 1 - 1 1/2 time, før de pensles med æggehvide og drysses med reven ost. Bag "møllehjulet" midt i ovnen ved 200 - 225 grader 25 - 30 minutter. Lad det køle af på en bagerist uden klæde, hvis man vil bevare den sprøde skorpe.