opskrifter
Søg i 12.602 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Rundstykker og horn

Rundstykker og horn

Rundstykker og horn
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(147)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
12.212
Visninger
262
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
1 spsk smør
3½ dl mælk
30g gær
½-1 tsk salt
½ kg mel
1 lille æg til pensling
evt. birkes


SÅDAN GØR DU
Smelt smørret, hæld mælken i og varm op til 37° (fingervarmt). Hæld mælk og smør over den smuldrede gær, tilsæt salt og rør gæren helt ud. Rør melet i og ælt dejen smidig. Sæt den til hævning til dobbelt størrelse. Slå dejen ned og del den i to portioner. Form den ene del til en rulle, der skæres i 12 stykker. Disse trilles til boller, der efterhæver på en smurt bageplade. Rul den anden portion dej ud i en aflang plade, del den på langs og skær hver strimmel i 6 trekanter. Rul dem sammen fra den brede ende og krum dem til horn, der efterhæver på en smurt bageplade. Rundstykker og horn pensles med æg og drysses evt. med birkes. De bages lysebrune ved 225-250 grader midt i ovnen og afkøles på bagerist.
SERVERING
Portionen er ret stor, og en del af morgenbrødet kan med fordel fryses ned. Det pakkes i frysefolie mens det endnu er lunkent, afkøles helt og lægges i fryser.
 
BRUGERNES KOMMENTAR

benjamin
18.09.2008, 06:33
den er god det er god i har lag den her ind jeg sto op her fra moven og bagde dem kloken 5
 
Denne gode opskrift på Rundstykker og horn fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Rundstykker og horn, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Frisk pasta med laks og flødesovs     Fersken suppe (den er genial)     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Raclette med det hele     Wienerbrød (det rigtige)     Nemme pølsehorn     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Svampet kanelkage     Indbagte rejer     Fondue     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Omelet m. skinke og ost     Mormors citronfromage     Hamburgerryg m. Kartofler, hvid sauce & rosenkål     Nemme flûtes     Trylledej (ikke spiseligt)     Ovnstegt røget skinke med aspargessovs.     Spagetti carbonara     Færøsk æblekage     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]