opskrifter
Søg i 12.602 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Valnøddebrød med solsikkekerner

Valnøddebrød med solsikkekerner

Valnøddebrød med solsikkekerner
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(40)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
4.201
Visninger
123
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
2,4 l vand
400g gær
450g ahornsirup
120g salt
100g lynghonning
100g smør
1 kg solsikkekerner
1 kg knækkede rugkerner
750g valnødder
400g sesamfrø
Hvedemel til dejen har en
passende konsistens.


SÅDAN GØR DU
Rugkerner, solsikkekerner og sesamfrø sættes i blød nogle timer i meget varmt vand. Valnødderne brændes af i ovnen, rystes med hvedemel og afkøles. Gæren opløses i lunkent vand og smør. Tilsæt salt, honning og sirup. Heri smides de opblødte kerner/frø under langsom omrøring. Hvedemel tilsættes lidt efter lidt, valnødder ligeledes mens konsistensen stadig er lind. Når der er tilsat tilpas hvedemel til at dejen "slipper" hæver dejen et lunt sted i 20 minutter. Herefter slåes 12 runde brød op der efterhæver efter behov og ridses diagonalt tern. Kan evt. smøres med pisket æg (det giver en flot farve). Brødene bages ved 190 grader i 40 minutter. Giv hvis muligt brødet damp de første 15 sekunder. Når brødene er sprøde og lyder hult er de færdige. Brødene vendes ud på en rist med bunden i vejret til afkøling.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Valnøddebrød med solsikkekerner fra Maduniverset.dk i kategorien Bagværk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Valnøddebrød med solsikkekerner, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Gyros brød med fyld (Græsk pita brød)     Raclette med det hele     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Frisk pasta med laks og flødesovs     Fersken suppe (den er genial)     stegte ris med kylling og rejer     Trylledej (ikke spiseligt)     irsk stuvning med svinekød     Blødende chokoladekage     Kold rissalat     Hjemmelavet Figenpålæg til Børn     Grillmarinade-verdens bedste- siger svoger:-)     Nachos m/kylling     Laks m chili kokosmælk     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Havregrødskage (Rita Bach)     Kartoffelbrød     Frugter i wok med sød chilisauce     Frokostbolle Med Hamberyg & Italiensksalat     Ris a' la mande - den bedste!     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]