opskrifter
Søg i 12.602 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Hindbærtrifli II

Hindbærtrifli II

Hindbærtrifli II
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(107)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
14.985
Visninger
251
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
Hasselnøddemakroner:
250 g hasselnøddekerner
625 g sukker
ca. 2 æggehvider

Vaniljecreme:
50g sukker
25g maizena
korn fra 1 stang vanilje
+ den tomme stang
½ L sødmælk
1 stor æggeblomme

300g friske hinbær
1½ dl cointreau
ca 4 dl piskefløde


SÅDAN GØR DU
Hasselnødder og sukker blendes så fint som overhovedet muligt i en foodprocessor. Æggehviderne tilsættes meget langsomt og meget lidt af gangen, mens der stadig blendes. Stop så snart massen har konsistens som tyk havregrød, og inden den begynder at flyde. Makronmassen kommes i en sprøjtepose med en lille glat tylle (sprøjtetyl) og sprøjtes som små runde "kager", der har en diameter som en femkrone, på en bageplade beklædt med bagepapir. Hasselnøddemakronerne bages ved 125 grader i ca. 25 minutter. Afkøles.

Vaniljecreme: Sukker, maizena og vaniljekorn piskes godt med 1 dl af mælken. Tilsæt æggeblomme og pisk stadig godt. De resterende 4 dl mælk koges op i en gryde med den tomme vaniljestang. Når mælken koger, tilsættes de øvrige ingredienser. Pisk hele tiden. Koges op 4-5 minutter og hældes straks over i en kold beholder. Afkøles helt i køleskab. Cremen skal anvendes samme eller næste dag.
SERVERING
Serveres i 6 glas: Knus lidt makroner og læg disse i bunden af glassene. Dryp med en anelse likør og læg herefter skiftevis vanillecreme friske hindbær og makroner i lag og lad dette trække et par timer. Afslut med letpisket flødeskum lige inden servering.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Hindbærtrifli II fra Maduniverset.dk i kategorien Desserter opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Hindbærtrifli II, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Lækre opskrifter til Mors dag
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Fars Dag: Dagen hvor far skal forkæles med mad!
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Mælkebøttemarmelade     Fersken suppe (den er genial)     Cevapcici med ovnstegte grønsager og tzatziki(græsk)     Raclette med det hele     Frisk pasta med laks og flødesovs     Grillspyd     Gulerodskage (Rå)     Grillet vildt dyrekølle     Svampet kanelkage     Havkat i fad med grønsager og bacon     Nemme pølsehorn     Hamburgerryg m. Kartofler, hvid sauce & rosenkål     Helstegt Oksestriploin     Hjemmelavet varmrøget laks     Oste sovs     Mormors citronfromage     Hyldeblomst-is     Røræg i ovn     Muffins med kokos, chokolade og nødder     Omelet m. skinke og ost     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]