opskrifter
Søg i 12.593 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 25.09.19 vi er nu ca. 80% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Hindbærtrifli II

Hindbærtrifli II

Hindbærtrifli II
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(107)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
14.049
Visninger
238
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
Hasselnøddemakroner:
250 g hasselnøddekerner
625 g sukker
ca. 2 æggehvider

Vaniljecreme:
50g sukker
25g maizena
korn fra 1 stang vanilje
+ den tomme stang
½ L sødmælk
1 stor æggeblomme

300g friske hinbær
1½ dl cointreau
ca 4 dl piskefløde


SÅDAN GØR DU
Hasselnødder og sukker blendes så fint som overhovedet muligt i en foodprocessor. Æggehviderne tilsættes meget langsomt og meget lidt af gangen, mens der stadig blendes. Stop så snart massen har konsistens som tyk havregrød, og inden den begynder at flyde. Makronmassen kommes i en sprøjtepose med en lille glat tylle (sprøjtetyl) og sprøjtes som små runde "kager", der har en diameter som en femkrone, på en bageplade beklædt med bagepapir. Hasselnøddemakronerne bages ved 125 grader i ca. 25 minutter. Afkøles.

Vaniljecreme: Sukker, maizena og vaniljekorn piskes godt med 1 dl af mælken. Tilsæt æggeblomme og pisk stadig godt. De resterende 4 dl mælk koges op i en gryde med den tomme vaniljestang. Når mælken koger, tilsættes de øvrige ingredienser. Pisk hele tiden. Koges op 4-5 minutter og hældes straks over i en kold beholder. Afkøles helt i køleskab. Cremen skal anvendes samme eller næste dag.
SERVERING
Serveres i 6 glas: Knus lidt makroner og læg disse i bunden af glassene. Dryp med en anelse likør og læg herefter skiftevis vanillecreme friske hindbær og makroner i lag og lad dette trække et par timer. Afslut med letpisket flødeskum lige inden servering.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Hindbærtrifli II fra Maduniverset.dk i kategorien Desserter opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Hindbærtrifli II, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Halloween opskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Halloween 31 okt. - farlige hekse og spøgelser :)
Halloween er oprindeligt en gammel keltisk tradition som markerer afslutningen på sommeren, halloween finder sted hvert år den 31 okt. Kelterne brugte halloween til at takke for høsten ved at ofre mad til guderne, alt maden som skulle ofres blev indsamlet ved at folk gik fra dør til dør og bad om mad til guderne. Alt det mad man havde samlet ind blev om aften brændt på et stort bål altså ofret til guderne. Bålet holdte også onde ånder (eks. Hekse, genfærd) væk som ifølge folketroen var ude på denne aften. Så bliv allerede nu klar til Halloween
Se opskrifter her
hvid streg
Sæson for vildt - dådyr, fasan m.m.
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Laksesæson - find inspiration på lækre opskrifter
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Klamme fingre     Perfekte Mørbradbøffer med bløde løg     Kvædemarmelade     Halloween menu     Fersken suppe (den er genial)     Svampet kanelkage     Halloween kage kirkegård     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     irsk stuvning med svinekød     Marengs spøgelser     Andebryst i ovn til mange     Mormors Stegte sild i eddike     Brownie med saltkaramel midte     Blødende chokoladekage     Oldemors sirupskage - nem og lækker     Syltede valnødder     Nemme pølsehorn     Omelet m. skinke og ost     Bedstemor Ands æbletærte II     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]