opskrifter
Søg i 12.556 opskrifter
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Oliven tapanade

Oliven tapanade

Oliven tapanade
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(142)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
32.122
Visninger
486
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
1 glas sorte oliven uden sten
2 små ansjoser i vand
2 spsk kapers
1-2 fed presset hvidløg
lidt oliven olie


SÅDAN GØR DU
Oliven blendes med ansjoser, kapers, hvidløg & olie til det har en Oliven blendes med ansjoser, kapers, hvidløg & olie til det har en grødet konsistens. Smages til med salt og peber. Tapanade bruges som dip til grøntsager, chips eller serveres med tynde skiver godt brød.
 
TIPS / INFO FRA VORES LEKSIKON
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Mads
15.10.2008, 16:48
Hvis man har tålmodighed til selv at udstenne oliven bliver resultatet bedre! 1 glas siger måske så meget men ca 2/3 oliven til 1/3 kapers. Pas meget på med salt, da både oliven og ansjoser er salte. Ofte skal der slet ikke tilsættes salt. ellers god opskrift!


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Oliven tapanade opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Oliven tapanade fra Maduniverset.dk i kategorien Dip & Dressing opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Oliven tapanade, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Mad til Festivalen
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sæson på havets guld: skaldyr
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset



Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Lagkage med hvidchokolademousse, fragilitébunde & friske bær     Grillet lammekølle     Svampet kanelkage     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Hurtig boller (skal ikke hæve)     Røræg i ovn     Kogning af majs     kartoffelsalat     Helstegt Oksestriploin     Grillmarinade-verdens bedste- siger svoger:-)     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Champignon-broccolitærte med skinke     Grøntsags-stænger med hjemmelavet dip     Hel Kylling på roterende grillspyd (rotisseri)     Stikkelsbærtærte     Marinerede flanksteak     super gode barbecue marinerede spareribs     Quorn fileter og zucchini på spyd i citron- og dijonmarinade     Fuglekvidder     Gammeldags Pandekager     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]