opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Oliven tapanade

Oliven tapanade

Oliven tapanade
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(142)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
33.240
Visninger
505
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





DU SKAL BRUGE
1 glas sorte oliven uden sten
2 små ansjoser i vand
2 spsk kapers
1-2 fed presset hvidløg
lidt oliven olie


SÅDAN GØR DU
Oliven blendes med ansjoser, kapers, hvidløg & olie til det har en Oliven blendes med ansjoser, kapers, hvidløg & olie til det har en grødet konsistens. Smages til med salt og peber. Tapanade bruges som dip til grøntsager, chips eller serveres med tynde skiver godt brød.
 
TIPS / INFO FRA VORES LEKSIKON
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Mads
15.10.2008, 16:48
Hvis man har tålmodighed til selv at udstenne oliven bliver resultatet bedre! 1 glas siger måske så meget men ca 2/3 oliven til 1/3 kapers. Pas meget på med salt, da både oliven og ansjoser er salte. Ofte skal der slet ikke tilsættes salt. ellers god opskrift!
 
Denne gode opskrift på Oliven tapanade fra Maduniverset.dk i kategorien Dip & Dressing opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Oliven tapanade, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Mad til Festivalen
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sæson på havets guld: skaldyr
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Raclette med det hele     Fersken suppe (den er genial)     Svampet kanelkage     Frisk pasta med laks og flødesovs     Helstegt grillet oksefilet     Grillet vildt dyrekølle     Grillet jomfruhummerhaler     Kogning af majs     Gulerodskage (Rå)     Røræg i ovn     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Helstegt Oksestriploin     Stikkelsbærgrød     Hjemmelavet Stikkelsbærkompot     Urtecreme med friske krydderurter     Ribssaft     Grillspyd     Hamburgerryg m. Kartofler, hvid sauce & rosenkål     Nemme pølsehorn     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]