opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Ungarsk Gullasch

Ungarsk Gullasch

Ungarsk Gullasch
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(174)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
43.681
Visninger
1.224
Print

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
600 g. oksekød i tern (tykkam)
200 g. løg i tern
1 fed hvidløg
½ dåse tomatpure
Paprika
Salt
Peber
6 store kartofler
Vand
3 porre
6 bladselleri


SÅDAN GØR DU
Løg brunes i svinefedt evt. med et fed hvidløg, lad løgene stå og simre i ca 40 min, inden kød tilsættes. Derefter tilsættes ½-1 spsk. Paprika, ½ lille dåse koncentreret tomatpure + salt & peber. Derefter tilsættes kødet og vand så det dækker kødet, koges cirka ½ time. Tilsæt 6 store skrællede kartofler, 3 porre og 6 bladselleri som er skåret i tern. Der koges med ca. 1 kvarter eller til det er mørt.
SERVERING
flutes & cremefraiche
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Thomas
08.04.2006, 14:32
Skal løgene simre i _40_ minutter??? Jeg tror jeg nøjes med... 4. :-)
 
Denne gode opskrift på Ungarsk Gullasch fra Maduniverset.dk i kategorien Gryderetter opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Ungarsk Gullasch, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Mad til Festivalen
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sæson på havets guld: skaldyr
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Grillspyd     Grillet vildt dyrekølle     Omelet m. skinke og ost     Gulerodskage (Rå)     Grov go'e boller     Kage med kondenseret mælk (uden æg)     Grillet kyllingefilet     Tvebakkekage     Hurtig boller (skal ikke hæve)     Kogning af majs     Helstegt Oksestriploin     Grillet krondyrfilet     Helstegt grillet oksefilet     Madbrød med rosmarin     Nemme pølsehorn     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Avokado med krebsehaler og kaviardressing.     Fersken suppe (den er genial)     Ribssaft     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]