opskrifter
Søg i 12.539 opskrifter fra 25.896 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Ungarsk Gullasch

Ungarsk Gullasch

Ungarsk Gullasch
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(174)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
43.280
Visninger
1.210
Print

OPSKRIFT LAGT PÅ AF

Gæstekok

DU SKAL BRUGE
600 g. oksekød i tern (tykkam)
200 g. løg i tern
1 fed hvidløg
½ dåse tomatpure
Paprika
Salt
Peber
6 store kartofler
Vand
3 porre
6 bladselleri


SÅDAN GØR DU
Løg brunes i svinefedt evt. med et fed hvidløg, lad løgene stå og simre i ca 40 min, inden kød tilsættes. Derefter tilsættes ½-1 spsk. Paprika, ½ lille dåse koncentreret tomatpure + salt & peber. Derefter tilsættes kødet og vand så det dækker kødet, koges cirka ½ time. Tilsæt 6 store skrællede kartofler, 3 porre og 6 bladselleri som er skåret i tern. Der koges med ca. 1 kvarter eller til det er mørt.
SERVERING
flutes & cremefraiche

 
BRUGERNES KOMMENTAR

Thomas
08.04.2006, 14:32
Skal løgene simre i _40_ minutter??? Jeg tror jeg nøjes med... 4. :-)


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Ungarsk Gullasch opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Ungarsk Gullasch fra Maduniverset.dk i kategorien Gryderetter opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Ungarsk Gullasch, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu
Støv grillen af så du igen kan lave de mest fantastiske grilretter
NEM RENGØRING AF GRILLRIST. Når man er færdig med at grille, og risten er kølet lidt ned lægges den natten over i græsset. Næste dag er den meget nem at rengøre p.g.a. græssets fugtighed, der har opblødt snavset. Tip af bruger: Bente Kilian
Se opskrifter her
hvid streg
10584-syltet-ramsloeg-knopper.jpg 10765-ramsloegpesto.jpg 10932-ramsloegssalt.jpg
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
hvid streg 2
10504-paleo-hveder-maduniversetdk.jpg P4220066.JPG 15-hveder.jpg
Næste
Tid til sprøde luftige hveder, se fx. hveder med chokolade eller paleo hveder
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


-->

Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Frisk pasta med laks og flødesovs     Tunmousse      Marinade til kyllingfilet     Bagte Kartofler på Grill     Grønne asparges med bacon     Røræg i ovn     Svampet kanelkage     Luxus Koteletter i fad m. skivekartofler     Nemme pølsehorn     Den bedste Kylling i Karry!     Grillmarinade-verdens bedste- siger svoger:-)     Absolut bedste BBQ marinade     Svensk pølseret - lækker opskrift på børnefamilie klassiker     Gulerodskage (Rå)     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Pastaret i fad     Helstegt Oksestriploin     Kanelsnegle kagemand     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin

Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]