opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Ungarsk Gullasch

Ungarsk Gullasch

Ungarsk Gullasch
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(174)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
43.948
Visninger
1.232
Print

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
600 g. oksekød i tern (tykkam)
200 g. løg i tern
1 fed hvidløg
½ dåse tomatpure
Paprika
Salt
Peber
6 store kartofler
Vand
3 porre
6 bladselleri


SÅDAN GØR DU
Løg brunes i svinefedt evt. med et fed hvidløg, lad løgene stå og simre i ca 40 min, inden kød tilsættes. Derefter tilsættes ½-1 spsk. Paprika, ½ lille dåse koncentreret tomatpure + salt & peber. Derefter tilsættes kødet og vand så det dækker kødet, koges cirka ½ time. Tilsæt 6 store skrællede kartofler, 3 porre og 6 bladselleri som er skåret i tern. Der koges med ca. 1 kvarter eller til det er mørt.
SERVERING
flutes & cremefraiche
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Thomas
08.04.2006, 14:32
Skal løgene simre i _40_ minutter??? Jeg tror jeg nøjes med... 4. :-)
 
Denne gode opskrift på Ungarsk Gullasch fra Maduniverset.dk i kategorien Gryderetter opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Ungarsk Gullasch, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Fastelavnboller
Følg Maduniverset
sæson lige nu P1010003-fastelavsboller.JPG 10168-DSC_0868.JPG 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
15-andebryst-solbaer-chokolade-sauce-rodfrugtmos.jpg 10634-hindbaer-kaviar.jpg 10546-marengsreder-citronfloedeskum.jpg
Næste
Valentinsdag er lige om hjørnet
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Kinesisk kylling i karry     Italienske Farsbøffer.     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Frisk pasta med laks og flødesovs     Thailandsk fiskesuppe med rejer og kokosmælk     Hamburgerryg m. Kartofler, hvid sauce & rosenkål     Mornay sauce     nem spejlæg      Grydestegte Hjerter     Hamburgerryg m. grønlangkål, hvide og brunede kartofler     Kogning af kongekrabbe     Raclette med det hele     Gifler     Røræg i ovn     Lammekøllerester i fad.     Blødende chokoladekage     Mørbradgryde     Hvidkålssuppe, italiensk inspireret     Mors gulerodssalat med rosiner     Hakket Oksekød med Hvidkål     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]