opskrifter
Søg i 12.593 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 25.09.19 vi er nu ca. 80% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Stegt flæsk m. persillesovs

Stegt flæsk m. persillesovs

Stegt flæsk m. persillesovs
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(550)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Stegt flæsk m. persillesovs
133.901
Visninger
892
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



var dagens opskrift 21.05.2016 Stegt flæsk m. persillesovs var dagens opskrift den 21.05.2016

DU SKAL BRUGE
½ kg letsaltet eller fersk stegeflæsk

Persillesauce:
3 spsk margarine
3 spsk mel
4 dl mælk
salt
hvid peber
1 bdt. hk. persille


SÅDAN GØR DU
Varm panden godt op og læg flæskeskiverne her på. Dæmp varmen og steg flæskeskiverne ca. 5 min. til de er lysebrune og sprøde på begge sider. Hæld lidt af fedtet fra panden efterhånden som flæsket steges , ellers bliver flæsket ikke sprødt. Hvis der bruges fersk flæsk saltes det let efter stegningen.

Persillesauce: Smelt margarinen og rør det sammen med melet. Spæd med mælken, lidt af gangen. Lad saucen koge igennem nogen min. mens der røres. Rør persillen i og smag til med salt og peber.
SERVERING
Server med små kogte kartofler og persillesauce.
OPSKRIFTER / TILBEHØR
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Niels
15.04.2013, 09:26
Hejsa, jeg er begyndt at stege flæsk på de såkaldte flæskeholdere. Så bliver det 100% ensartet, og fedtet løber fra det. Dvs, at man skal ikke stå og vende det, samt hæld fedt fra :-) De kan findes på nettet.

Inna
11.03.2010, 07:36
Prøv med lidt muskatnød i persillesovsen det smager rigtig godt.
 
Denne gode opskrift på Stegt flæsk m. persillesovs med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Svinekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Stegt flæsk m. persillesovs, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Halloween opskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Sæson for vildt - dådyr, fasan m.m.
Smagen af kød fra vildt, er helt fantastisk
Se opskrifter her
hvid streg
Halloween 31 okt. - farlige hekse og spøgelser :)
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Mums Risotto :)
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Kvædemarmelade     Klamme fingre     Helstegt Oksestriploin     Røræg i ovn     Raclette med det hele     Gulerodskage (Rå)     Fersken suppe (den er genial)     Frisk pasta med laks og flødesovs     Andebryst i ovn til mange     Græskar kage     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Grillet vildt dyrekølle     Marengs spøgelser     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Helstegt grillet oksefilet     Grov go'e boller     Jægerens dyreragout     Pastaret i fad     Oldemors sirupskage - nem og lækker     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]