Annoncering | Mobil/tablet version | 242 online
Hent Maduniverset APP blå pil Hent Android app Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
opskrifter
Søg i 12.479 opskrifter fra 25.409 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Gravet laks med dildstuvede kartofler og dilddressing

Gravet laks med dildstuvede kartofler og dilddressing

Gravet laks med dildstuvede kartofler og dilddressing
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(104)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
19.873
Visninger
215
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF

Elsebeth Solskin Christophersen

DU SKAL BRUGE
ca. 1 kg laks af mellemstykket
1 stort bundt dild
½ dl salt
½ dl Sukker
2 tsk grovkværnet sort peber
1 spsk cognac (kan udelades)

Dildstuvede nye kartofler:
1 ½ kg nye kartofler
½ l fløde
1 tsk Brun Farin
½ tsk salt
¼ tsk stødt hvid eller sort peber
hakket dild

Dilddressing:
2 spsk dijonsennep
2 spsk Lys Sirup
1 spsk friskpresset citronsaft
1 spsk finthakket dild


SÅDAN GØR DU
1. Frys fisken ned i et døgn, hvis den er frisk.

2. Tø fisken halvt op. Skær to fine, benfri sider ud, men lad skindet blive på. Tør siderne med køkkenrulle, og gnid dem med cognac.

3. Bland salt, sukker og peber. Drys lidt af blandingen på et fad. Læg den ene lakseside på fadet. Drys halvdelen af den resterende saltblanding på og rigeligt med dild.

4. Læg den anden lakseside oven på dilden. Drys den resterende saltblanding over. Dæk fadet til, og stil det koldt i to døgn. Vend laksen et par gange undervejs.

Dildstuvede nye kartofler:
1. Vask kartoflerne grundigt. Skær dem i stykker, og bring dem i kog i letsaltet vand. Hæld vandet fra, og kom fløden i. Tilsæt sukker, salt og peber, og lad det simre under låg, til kartoflerne er møre.

2. Tilsæt dild. Smag til med salt og peber.

Dilddressing:
Bland alle ingredienser
SERVERING
Server laksen i tynde skiver sammen med de stuvede kartofler og dressingen. Pynt med dild og citron.

 
BRUGERNES KOMMENTAR

Nu er det jo et frit land vi lever i, og man må gøre hvad man vil;-) Det er ikke sandt at man ikke må bruge frisk dild. Det samme gælder persille og spinat. Det man ikke må er at genopvarme en ret med de ting i. Og hvis man gør det, er det alligevel sjældent at der sker noget. Hvis man sørger for at skylle det godt og fjerner jorden, så er der ingen problemer.

Berit Andersen
22.12.2003, 15:21
Der må ikke bruges f.eks. frisk dild til fisk da der kan være jord i krydderurterne. Der skal altid bruges frysetørrede krydderurter.


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Gravet laks med dildstuvede kartofler og dilddressing opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Gravet laks med dildstuvede kartofler og dilddressing fra Maduniverset.dk i kategorien Fisk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Gravet laks med dildstuvede kartofler og dilddressing, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

sæson lige nu hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 2
10584-syltet-ramsloeg-knopper.jpg 10765-ramsloegpesto.jpg 10932-ramsloegssalt.jpg
Næste
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Påske opskrifter
AFSTEMNING

Hvilke ting hader du mest når du handler ind?

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
Nyheder fra os
Følg Maduniverset på Google Plus






Populære søgninger: Grillet vildt dyrekølle     Rejeroulade med spinat.     Røræg i ovn     Skøn snasket chokoladekage - nem at lave     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Nemme pølsehorn     Hurtig boller (skal ikke hæve)     Den bedste Kylling i Karry!     Krydder frikadeller     Frisk pasta med laks og flødesovs     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Svampet kanelkage     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Omelet m. skinke og ost     Supersprøde havregrynskager.     Sukkerfri Vanillekranse     Stikkelsbærtærte     Tunmousse      Mørbradgryde m. ris     Hannes vafler.     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]
Spishos.dk | Alleopskrifter.dk | Indbydelsen.dk | Madopskrifter.biz | Ignesco.dk | Foodinspirer.com