opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 08.04.19 vi er nu ca. 65% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Creoler grillspyd

Creoler grillspyd

Creoler grillspyd
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(130)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
19.417
Visninger
288
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
6-800 g svinefilet

Grønsagsblanding:
3 løg, 4 spsk olie
½ tsk peber
4 kartofler
3 stilke bladselleri
2 små gulerødder
1 rød peberfrugt
200 g friske champignoner
2 dl konserverede røde bønner
1 ½ dl pasta (penne)
1 dl mandler
1 dl bønnespirer
4 tsk sesamfrø

Sovs:
4 spsk kinesisk soja
4 spsk tør sherry
1 tsk worcestersovs
¼ tsk tabasco
1 spsk Brun Farin
evt. 3 konserverede jalapeñopeber
evt. 1 knivspids sambal olek (stærk spansk peberblanding)
1 dl vand


SÅDAN GØR DU
En stærkt krydret ret. Hvis du udelader sambal olek og jalapeñopeber (fås i specialbutikker), bliver den knap så stærk. Drik vand eller øl til.

1. Skær svinefileten i 1 ½ cm tykke skiver.

2. Sæt skiverne på 4 spyd skiftevis med blade af rå løg. Pensles med lidt olie. Krydres med friskkværnet peber.

3. Gør grillen klar ude eller inde.

4. Skær de største ingredienser til grønsagsblandingen i mindre stykker.

5. Varm resten af olien i en serveringsgryde eller lignende.

6. Kom ingredienserne til grønsagsblandingen i. Svits dem ved svag varme, uden at de tager farve, i ca. 10 minutter.

7. Kom alle ingredienserne til sovsen i sammen med pastaen. Lad det hele simre under låg i ca. 20 minutter.

8. I mellemtiden grilles spyddene med svinefilet.

SERVERING
9. Server grønsagsblandingen på et fad. Læg spyddene øverst.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Creoler grillspyd fra Maduniverset.dk i kategorien Grill opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Creoler grillspyd, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu
Tid til sprøde luftige hveder, se fx. hveder med chokolade eller paleo hveder
Store Bededag startede med at hedde "ekstraordinær almindelig bededag" På Store Bededag spiser man varme hveder, det er en skik som kan dokumenteres tilbage til midten af 1800-tallet. Hvornår er det Store Bededag? Store Bededag falder altid fjerde fredag efter påske.
Se opskrifter her
hvid streg
9935-DSC_0512.JPG 15-Grillmarinade-verdens-bedste.jpg 10226-DSC_0842.JPG
Støv grillen af så du igen kan lave de mest fantastiske grilretter
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Lækre opskrifter til Mors dag
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Lammekøllerester i fad.     Grillet kyllingefilet, saftigt og nemt     Mælkebøttemarmelade     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Spagetti carbonara     barbeque marinade     Svampet kanelkage     Bedstemor Ands æbletærte II     Frisk pasta med laks og flødesovs     Tunmousse      Den bedste Kylling i Karry!     Grillspyd     Kartoffelpakker i folie på grill     Røræg i ovn     Pastaret i fad     Grov go'e boller     Fiskeret med broccoli og rød peber.     Grillet lammekølle     Kanelsnegle kagemand     Bagte Kartofler på Grill     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]