opskrifter
Søg i 12.602 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Hjemmelavet Appelsinis

Hjemmelavet Appelsinis

Hjemmelavet Appelsinis
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(231)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
26.482
Visninger
422
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





FÅ 21% RABAT på køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset (brug kode: maduni21)
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Til Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
6 æggeblommer
150g sukker
6 appelsiner
korn fra 2 stænger vanille
1 spsk frysepulver
½ L piskefløde

1 appelsin til pynt


SÅDAN GØR DU
Æggeblommerne piskes hvidgule med sukkeret. Pisk derefter yderlige 5 min. Riv skrællen fra en af appelsinerne & tilsæt det sammen med korn fra vanillen. Pres saften fra de 6 appelsiner & bland det sammen med æggeblommerne. For at løse det tekniske problem. at saften er for tynd til flødeskummet, tilsætter jeg 1 spsk. frysepulver, der er et fortykningsmiddel, som kan bruges, hvis man laver sit eget syltetøj uden konserveringsmiddel. Frysepulver piskes godt sammen med ægge-appelsinblandingen..Lade det stå & trække, mens fløden piskes til skum. Hæld ægge-appelsinblandingen sammen med flødeskummet, rør rundt & stil det i fryseren i mindst 4 timer. Jeg fryser isen i røreskålen. Når isen vendes ud på et fad, har den en smuk hvælvet facon, det kan pyntes med tynde skiver af appelsin.
SERVERING
TIP: Frysepulveret kan fåes i de fleste supermarkeder & findes samme sted som jævningspulver til rødgrød.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Hjemmelavet Appelsinis fra Maduniverset.dk i kategorien Desserter opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Hjemmelavet Appelsinis, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu P1010003-fastelavsboller.JPG 10168-DSC_0868.JPG 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
15-andebryst-solbaer-chokolade-sauce-rodfrugtmos.jpg 10634-hindbaer-kaviar.jpg 10546-marengsreder-citronfloedeskum.jpg
Næste
Valentinsdag er lige om hjørnet
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...



Køkkenuniverset Køkkenudstyr - rabatkode





Populære søgninger: Raclette med det hele     Muslingesuppe med gratineret muslinger & grøntsagstoast     Marengs med dadler og chokolade     Fynske pandekager     Rødvinsmarineret svinefilét m. rødvinssauce     Ægte indianer-røv     Marengslagkage med æbler og karamel     Pirogger med oksekød     Stegt ørred med stegte svampe (forslag til sund frokost)     Formbrød     Ragout af oksekød kogt i chianti rødvin med skalotteløg & ro     persillesmør     Oksetournedos med tre hurtige "skud"     Luciabrød     Mornay sauce     Creme fraiche vafler     Ris med tun     Provence fiskesuppe med aioli og brød     Millionbøf fedtfattig     melboller til supper     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]