opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Pasta og spinat timbales

Pasta og spinat timbales

Pasta og spinat timbales
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(25)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
5.272
Visninger
90
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





DU SKAL BRUGE
30 g smør
1 spsk. olivenolie
1 løg, hakket
500 g spinat, dampet og velafdryppet
8 æg, piskede
2,5 dl fløde
100 g spaghetti ellr tagliolini, kogte
60 g evet cheddarost
50 g parmesan, friskrevet


SÅDAN GØR DU
Forvarm ovnen til 180 grader. Smør 6 af 2,5 dl forme i urtepottefacon med smeltet smør eller olie. Kom bagepapir i bunden af dem. Varm smør og olie op sammen i en stegepande. Tilsæt løg og rør over svag varme til løget er blødt.
Tilsæt den velafdryppede spinat og steg det i 1 min. Fjern det fra varmen og lad det køle af. Pisk æg og fløde i. Vend spaghettien i, de revne oste og friskkværnet sort peber.
Rør omhyggeligt og kom det i de smurte forme.
Sæt formene på en bradepande og hæld kogende vand ved, så det når halvvejs op ad formene.
Bages i 30-35 min, eller til de har sat sig.
Halvvejs gennem kogetiden skal formene evt. dækkes til med aluminiumsfolie for at undgå, at de bliver for brune.
Når endt bagetid nærmer sig stikkes en kniv ned i formene. Når de er korrekt bagte, skal kniven være ren, når den trækkes ud.
Timbaler skal hvile i 15 min., inden de vendes ud. Kør en kniv rundt i kanten af formen og vend dem ud på et serveringsfad.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Pasta og spinat timbales fra Maduniverset.dk i kategorien Pasta opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Pasta og spinat timbales, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
Følg Maduniverset
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Grov go'e boller     Fersken suppe (den er genial)     Røræg i ovn     Helstegt Oksestriploin     Hurtig boller (skal ikke hæve)     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Tærte med citroncreme og marengs     Champignon-broccolitærte med skinke     langtidsstegt grillet vildsvinekølle     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Raclette med det hele     Mormors citronfromage     Fondue     Svampet kanelkage     kagecreme - yderst bagefast     Nem softice     Romfromage     Mokka-chokoladefromage     Fastelavnsboller med fløde og marcipan     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]