Annoncering | Mobil/tablet version | 267 online
Hent Maduniverset APP blå pil Hent Android app Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
opskrifter
Søg i 12.493 opskrifter fra 25.541 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Pasta og spinat timbales

Pasta og spinat timbales

Pasta og spinat timbales
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(23)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
4.745
Visninger
73
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF

Fnuggi

DU SKAL BRUGE
30 g smør
1 spsk. olivenolie
1 løg, hakket
500 g spinat, dampet og velafdryppet
8 æg, piskede
2,5 dl fløde
100 g spaghetti ellr tagliolini, kogte
60 g evet cheddarost
50 g parmesan, friskrevet


SÅDAN GØR DU
Forvarm ovnen til 180 grader. Smør 6 af 2,5 dl forme i urtepottefacon med smeltet smør eller olie. Kom bagepapir i bunden af dem. Varm smør og olie op sammen i en stegepande. Tilsæt løg og rør over svag varme til løget er blødt.
Tilsæt den velafdryppede spinat og steg det i 1 min. Fjern det fra varmen og lad det køle af. Pisk æg og fløde i. Vend spaghettien i, de revne oste og friskkværnet sort peber.
Rør omhyggeligt og kom det i de smurte forme.
Sæt formene på en bradepande og hæld kogende vand ved, så det når halvvejs op ad formene.
Bages i 30-35 min, eller til de har sat sig.
Halvvejs gennem kogetiden skal formene evt. dækkes til med aluminiumsfolie for at undgå, at de bliver for brune.
Når endt bagetid nærmer sig stikkes en kniv ned i formene. Når de er korrekt bagte, skal kniven være ren, når den trækkes ud.
Timbaler skal hvile i 15 min., inden de vendes ud. Kør en kniv rundt i kanten af formen og vend dem ud på et serveringsfad.

 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Pasta og spinat timbales opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Pasta og spinat timbales fra Maduniverset.dk i kategorien Pasta opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Pasta og spinat timbales, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Lækre opskrifter til Mors dag
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sommer æbler og vindruer
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


-->

Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Den bedste Kylling i Karry!     Krydder frikadeller     Frisk pasta med laks og flødesovs     Svampet kanelkage     Nemme pølsehorn     Glace til kage     Helstegt grillet oksefilet     Kogning af majs     Tunmousse      Absolut bedste BBQ marinade     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Grillet vildt dyrekølle     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Marinade til kyllingfilet     Honningmarinade     Helstegt Oksestriploin     Røræg i ovn     Gammeldags Agurksalat     Omelet m. skinke og ost     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin

Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]