500 g fettuccine leer tagliatelle med tomat eller chilismag
1 rød peberfrugt
1 gul peberfrugt
200 g aflange tomater, i tykke skiver
2 store zucchinier, i skiver
0,8 dl olivenolie
3 fed hvidløg, knuste
10 friske basilikumblade, grofthakket
4 bocconcini, skåret i skiver
Kog pastaen i en stor gryde kogende vand tilsat salt. Den sigtes og kommes tilbage i gryden. Skær peberfrugterne i store, flade stykker og fjern frø og membraner. Grilles med skindsiden opad i 8 min., eller til skindet bliver sort og bobler op. Fjernes fra grillen og tildækkes med et fugtigt viskestykke.
Når de er afkølede, flås skindet og kødet hakkes groft.
Drys tomaternes snitflader med salt. Pensl zucchinier med 1 spsk. olie. Kom grøntsagerne under grillen i 10 min., eller til de er møre. Vendes 1 gang.
Vend pastaen rundt med grøntsager, hvidløg, basilikum, den resterende olie og de skiveskårne bocconcini. Smages til med salt og sort peber.
Serveres straks.