opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Flødeis - Parait

Flødeis - Parait

Flødeis - Parait
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(81)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
10.649
Visninger
202
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





DU SKAL BRUGE
4 pasteuriserede æggeblommer
korn af 1 stang vanille
½ L Piskefløde


SÅDAN GØR DU
Pisk æggeblommer & flormelis godt samme & pisk vanillekorn i. Pisk fløden til skum & bland den forsigtig i. Hæld cremen i sandkageform, randform, plastbeholder eller alufoliebakker & frys den i dybfryser eller i køl frostrum. Rør et par gange i cremen, før den begynder at stivne. Frysning tager ca. 4 timer.
SERVERING
TIP: Før frysning kan cremen blandes med : 1: Stødt nougat 2: 25g groftsnittet eller revet chokolade 3: 2 tsk. pulver kaffe 4: 1 spsk. finthakket syltet ingefær 5: 25-30g hakket nødder eller mandler 6: 1/2-1 dl frugtmos eller marmelade 7: 1/2 dl rom eller likør
 
BRUGERNES KOMMENTAR

annie
13.01.2007, 12:53
Det fremgår ikke hvor meget flormelis, der skal bruges til de 4 æggeblommer
 
Denne gode opskrift på Flødeis - Parait fra Maduniverset.dk i kategorien Desserter opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Flødeis - Parait, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Opskrifter med frugt
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Danmarks nationale madspildsdag
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Kanelbollens dag - Svensk tradition
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...



Ny hjemmeside eller webshop





Populære søgninger: Frisk pasta med laks og flødesovs     And à l`orange     Fersken suppe (den er genial)     Gulerodskage (Rå)     Raclette med det hele     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Karbonader i fløde/porre sauce     Svampet kanelkage     Ægte indianer-røv     Røræg i ovn     gammel Estrup gryde     Svinemørbrad i Fløde-Champignon Sovs:     Trylledej (ikke spiseligt)     Hjemmelavet Hyldebær/æble saft     indbagt oksemørbrad / Beef Wellington      Islandsk lagkage     Fondue     kødrand     Helstegt Oksestriploin     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]