opskrifter
Søg i 12.605 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Krydret gazpacho

Krydret gazpacho

Krydret gazpacho
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(160)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
36.948
Visninger
903
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
2 røde peberfrugter
1/2 kg modne tomater
1/2 skrællet agurk
1 finthakket løg
1-2 fed hvidløg
2 spsk god olivenolie
2 spsk koncentreret tomatpure
1/2 l kold grøntsagsbouillon eller grøntsagsjuice
saft af ca. 1/2 citron
salt og friskkværnet peber

brødcroutoner
purløg


SÅDAN GØR DU
Grill peberfrugterne i ovnen, til de begynder at blive sorte. Tag dem ud, og lad dem køle lidt af, inden du flår skindet af dem og fjerner kernerne. Smid peberfrugtkødet i en blender eller foodprocessor. Skold tomaterne, og flå dem. Skær dem i grove tern, og blend dem med peberfrugt og halvdelen af agurken,
løg og hvidløg, til en tyk pure opnås. Tilsæt oliven-olie, tomatpure og bouillon eller juice, og smag til med citronsaft, salt og peber.
SERVERING
Servér med resten af agurken skåret i fine tern, brødcoutoner, fintklippet purløg og en tynd ”streg” olivenolie.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Krydret gazpacho fra Maduniverset.dk i kategorien Andet opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Krydret gazpacho, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Lækker mad i Sankt Hans-bålets skær
Sankt Hans Dag er den 24. juni, hvor der er præcist et halvt år til Juleaften. Traditionen tro tænder vi bål og brænder hekse af aftenen før, nemlig den 23. juni, som altså kaldes Sankt Hans Aften. Mange hekse bliver futtet af på Sankt Hans Aften, men heldigvis er de lavet af træ, papir og pap og pyntet med diverse klædningsstykker. Den sidste ”rigtige” heks kom på bålet i Danmark i 1693.
Se opskrifter her
hvid streg
Studenterkørsel: Hvad skal I servere?
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Mad til kør selv ferien
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Perfekte Mørbradbøffer med bløde løg     Kylling Chop Suey med stegte jordskokker og hjemmelavet fond     Ristaffel     Raclette med det hele     Mælkebøttemarmelade     Kartoffelmos og kødsovs i fad     Pizza med salami, frisk basilikum og gedeost     Den bedste ungarske gullasch     Frilands-Ruller med friske ribs, urter og østershatte     Dadler med bacon     Hannes vafler.     Tagliatelle med stimler af oksekød, tomat, chilie & oliven     Fuldkornsrugbrød på under 2 timer     Mors Flæske-Pandekage     Ovnstegt røget skinke med aspargessovs.     Sommersalat     Hjemmelavet rødkål     Lyn stegt kylling med bok choy     Rødbedesalat med pærer      Indisk rejesuppe     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]