opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Fløde Jordbæris

Fløde Jordbæris

Fløde Jordbæris
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(269)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Fløde Jordbæris  Foto af : Maduniverset
47.389
Visninger
1.160
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
1/4 L piskefløde
250g jordbær
friske eller frosne
90g flormelis
3 æggeblommer
korn fra ½ stang vanille


SÅDAN GØR DU
Piskefløden piskes til skum. Jordbærrene blendes. Flormelis, æggeblommerne og vanillen piskes lyse og skummende i ca. 15 min.
Bland det hele og hæld blandingen op i en form. Stilles i fryseren i mindst 3 timer.

Denne jordbæris får den almindelige regnbueis til at minde om en kemikaliefabrik.
 
BRUGERNES KOMMENTAR

kalamut
29.05.2008, 23:26
fy for helvede den er dårglig, sikke en idiot der har opfundet den, han eller hun må vare lige så klamme.
 
Denne gode opskrift på Fløde Jordbæris med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Desserter opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Fløde Jordbæris, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Lækre opskrifter til Mors dag
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Fars Dag: Dagen hvor far skal forkæles med mad!
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Rejemad     Mornay sauce     Tunmousse      Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Kanelsnegle kagemand     Fiskeret med broccoli og rød peber.     Karbonader i fløde/porre sauce     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Kaviaræg.     Indbagte rejer     Studenterbrød     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Pasta med skinke og bacon i flødesovs     Piment sauce     Fersken suppe (den er genial)     Røræg i ovn     Marinade til salat     Marinade til kyllingfilet     Blommetrifli     Fuglekvidder     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]