opskrifter
Søg i 12.559 opskrifter
i
OPRET BRUGER (Pt. ikke muligt, ny hjemmeside er på vej)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Gulerodsbrud

Gulerodsbrud

Gulerodsbrud
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(459)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Gulerodsbrud  Foto af : Maduniverset.dk
75.592
Visninger
3.083
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



var dagens opskrift 27.01.2016 Gulerodsbrud var dagens opskrift den 27.01.2016

DU SKAL BRUGE
5 dl lunkent vand
50 g gær
5 mellemstore gulerødder
en stor håndfuld solsikkekerner - eller andre kerner
3 æg
3 spsk honning
1½ tsk groft salt
ca. 1 kg hvedemel


SÅDAN GØR DU
Opløs gæren i det lunkne vand, tilsæt groftrevne gulerødder, solsikkekerner, æg, honning og salt.
Rør mel i lidt af gangen til du ikke kan røre mere og hæld den klistrede masse ud på bordet. Tilsæt mere mel og ælt til konsistensen er god. Dejen skal stadigvæk klistre lidt på hænder og bord.
Stil dejen til hævning i en meldrysset skål i ½ time.
Efter hævning sættes dejen på bageplader i små klumper - husk afstand - de bliver større ved anden hævning.
De skal ikke formes, nærmere være deforme klatter.
Lad dem efterhæve i 45 minutter.
Bag herefter brudene ved 200 grader i 12-15 minutter, eller til de er gyldne.
SERVERING
Meget lækre og luftige boller. De kan sagtens spises uden smør, syltetøj m.m. Bollerne er fryseegnede.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR

michelle husted
19.01.2012, 18:27
Hvis man gerne vil skifte melet ud med rugmel og havregryn, hvordan fordeler man det så ? Hvor mange gram af hver skal der i ????

Pernille
28.04.2009, 13:23
Disse boller er drømmeagtigt gode - PRØV DEM :D et lille tip: det er lettest at sætte bollerne på bagepladen ved hjælp af to skeer

Mette
12.10.2008, 18:55
Er der nogen der ved om man kan putte græskarkerner i istedet for solsikkekerner?

Piratnissen
20.09.2008, 14:50
Man kan let udskifte hvedemellet, med rugmel og grovvalset havregryn. Dette giver nogle suveræne madpakkeboller der kan spises med og uden pålæg. Er særdeles fryseegnet!

Mette
01.08.2008, 12:41
Super lækre og kan sagtens laves med tørgær :D Da jeg ikke bor i DK kan der ikke købes alm. gær men det lykkedes alligevel :)

Maja Feldborg
17.04.2008, 18:48
Super gode...


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Gulerodsbrud opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Gulerodsbrud med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Fedtfattige opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Gulerodsbrud, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Halloween opskrifter
sæson lige nu
Halloween 31 okt. - farlige hekse og spøgelser :)
Halloween er oprindeligt en gammel keltisk tradition som markerer afslutningen på sommeren, halloween finder sted hvert år den 31 okt. Kelterne brugte halloween til at takke for høsten ved at ofre mad til guderne, alt maden som skulle ofres blev indsamlet ved at folk gik fra dør til dør og bad om mad til guderne. Alt det mad man havde samlet ind blev om aften brændt på et stort bål altså ofret til guderne. Bålet holdte også onde ånder (eks. Hekse, genfærd) væk som ifølge folketroen var ude på denne aften. Så bliv allerede nu klar til Halloween
Se opskrifter her
hvid streg
I dag er det brunsvigerens Dag
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sæson for vildt - dådyr, fasan m.m.
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset



Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Kvædemarmelade     Den bedste Kylling i Karry!     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Mælkesnitter     T&T's Orientalske kylling i karry     Grov go'e boller     Svampet kanelkage     Halloween menu     Klamme fingre     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Frisk pasta med laks og flødesovs     Marengs spøgelser     Karbonader i fløde/porre sauce     Fersken suppe (den er genial)     gammel Estrup gryde     Gammeldaws æbleflæsk.     Nem Æbletærte!     irsk stuvning med svinekød     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Nemme pølsehorn     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]