opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Skumfiduser

Skumfiduser

Skumfiduser
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(228)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Skumfiduser  Foto af : Maduniverset
34.152
Visninger
741
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





DU SKAL BRUGE
210 g. vand
400 g. sukker
1 spsk. vanillesukker
2 pk. husblas

flormelis til at strø over og under skumfiduserne



SÅDAN GØR DU
Vand, vanillesukker og sukker afvejes, og sættes til at koge ved svag varme.

Når massen koger svagt røres den opblødte husblas i, og massen skal stå og småkoge ved svag varme, og under omrøring. Lidt frugtfarve hældes ned i sukkermassen

En almindelig bradepande overstrøs med flormelis med en si, så der ligger ca. ½ cm. over hele pladen.

Efter 20 minutter tager man gryden af blusset, og lader den afkøle nogle minutter, hvorefter massen piskes med en elpisker til den er blevet "hvid" og cremeagtig. (Jo mere der piskes, jo luftigere skumfiduser).

Derefter hældes massen ud over bradepanden, og fordeles ud, så den ikke bliver for tyk.

Herefter strøs flormelis over (med si) - bare massen er dækket.

Smæk herefter benene op og nyd noget lækkert eller en god film - eller byg et tårn, og efter ca. en time har du en kæmpe skumfidus, der er klar til at blive klippet (Efter klipning skal kanterne indgnides i flormelis, så de ikke klistrer sammen).
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Hulla
19.03.2012, 12:26
Hej. Jeg vil lige spørge om det er nødvendigt at bruge husblas? Kan man ikke nøjes med at lave skumfiduserne uden husblas? Hvad gør husblas ved fiduserne? På forhånd tak.

Jbg
02.08.2008, 21:39
Rigtig gode skumfiduser, men de bliver bedere hvis man pisker dem mere en end halv time
 
Denne gode opskrift på Skumfiduser med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Slik opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Skumfiduser, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
Følg Maduniverset
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Brownie med saltkaramel midte     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Svampet kanelkage     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Fersken suppe (den er genial)     Trylledej (ikke spiseligt)     Frisk pasta med laks og flødesovs     Omelet m. skinke og ost     Tunmousse      Grov go'e boller     Gulerodskage (Rå)     Raclette med det hele     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Påskekyllinger af kogte æg     Forloren pindsvin     kødrand     Indbagte rejer     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Champignon-broccolitærte med skinke     Nemme pølsehorn     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]