opskrifter
Søg i 12.602 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Skumfiduser

Skumfiduser

Skumfiduser
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(231)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Skumfiduser  Foto af : Maduniverset
36.124
Visninger
755
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
210 g. vand
400 g. sukker
1 spsk. vanillesukker
2 pk. husblas

flormelis til at strø over og under skumfiduserne



SÅDAN GØR DU
Vand, vanillesukker og sukker afvejes, og sættes til at koge ved svag varme.

Når massen koger svagt røres den opblødte husblas i, og massen skal stå og småkoge ved svag varme, og under omrøring. Lidt frugtfarve hældes ned i sukkermassen

En almindelig bradepande overstrøs med flormelis med en si, så der ligger ca. ½ cm. over hele pladen.

Efter 20 minutter tager man gryden af blusset, og lader den afkøle nogle minutter, hvorefter massen piskes med en elpisker til den er blevet "hvid" og cremeagtig. (Jo mere der piskes, jo luftigere skumfiduser).

Derefter hældes massen ud over bradepanden, og fordeles ud, så den ikke bliver for tyk.

Herefter strøs flormelis over (med si) - bare massen er dækket.

Smæk herefter benene op og nyd noget lækkert eller en god film - eller byg et tårn, og efter ca. en time har du en kæmpe skumfidus, der er klar til at blive klippet (Efter klipning skal kanterne indgnides i flormelis, så de ikke klistrer sammen).
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Hulla
19.03.2012, 12:26
Hej. Jeg vil lige spørge om det er nødvendigt at bruge husblas? Kan man ikke nøjes med at lave skumfiduserne uden husblas? Hvad gør husblas ved fiduserne? På forhånd tak.

Jbg
02.08.2008, 21:39
Rigtig gode skumfiduser, men de bliver bedere hvis man pisker dem mere en end halv time
 
Denne gode opskrift på Skumfiduser med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Slik opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Skumfiduser, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Lækre opskrifter til Mors dag
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Fars Dag: Dagen hvor far skal forkæles med mad!
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Mælkebøttemarmelade     Fersken suppe (den er genial)     Cevapcici med ovnstegte grønsager og tzatziki(græsk)     Raclette med det hele     Frisk pasta med laks og flødesovs     Grillspyd     Gulerodskage (Rå)     Grillet vildt dyrekølle     Havkat i fad med grønsager og bacon     Svampet kanelkage     Nemme pølsehorn     Helstegt Oksestriploin     Hamburgerryg m. Kartofler, hvid sauce & rosenkål     Oste sovs     Hjemmelavet varmrøget laks     Mormors citronfromage     Hyldeblomst-is     Muffins med kokos, chokolade og nødder     Røræg i ovn     Omelet m. skinke og ost     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]