4 æggeblommer, 4 æggehvider, 225 g. hakket spinat - optøet, 1½ dl. piskefløde (13%), salt og peber.
2x200 g. krydderflødeost, ½ finthakket løg, 1 rød peberfrugt i små tern, 1 tsk. Maggi, ½ citron, 1 dåse krabbekød
1 salathoved, 1 rød peberfrugt, 1 flutes
Æggeblommer, spinat, fløde, salt og peber røres sammen. Æggehviderne piskes stive og vendes forsigtigt i spinatmassen. Massen smøres ud på en bageplade (ca. 35x35) med bagepapir. Bages i 12 min. ved 200 grader.
Flødeosten røres blød med saften fra citronen. De øvrige ingredienser tilsættes og røres sammen.
Bundes køler af i ca. 5 min., inden fyldet kommes på. Rulles til sidst som en roulade.
Rouladen skæres i skiver. Hver skive lægges på salatbund og pyntes med ringe af rød peberfrugt. Serveres med flutes.
11.06.2008, 21:18