opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 25.09.19 vi er nu ca. 80% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Honningbrød med pinjekerner

Honningbrød med pinjekerner

Honningbrød med pinjekerner
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(60)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
7.739
Visninger
171
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
50 g gær
2½ dl vand
200 g fromage frais
2 spsk olie
2 tsk salt
2 spsk honning
ca. 400 g hvedemel
1 æg til pensling
pinjekerner til pynt


SÅDAN GØR DU
Udrør gæren i lunkent vand. Tilsæt fromage frais, olie, honning, salt og halvdelen af melet. Rør dejen godt sammen og tilsæt resten af melet lidt ad gangen. Lad dejen hæve en ½ time.
Slå dejen ned og form 2 brød, som lægges på bagepladen og efterhæver 25 minutter. Pensl med sammenpisket æg og drys med pinjekerner.
Bag brødene ved 210 grader i ca. 25 minutter.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Honningbrød med pinjekerner fra Maduniverset.dk i kategorien Fedtfattige opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Honningbrød med pinjekerner, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Lækre varme supper
Se opskrifter her
hvid streg 2
P1010003-fastelavsboller.JPG 10168-DSC_0868.JPG 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg
Næste
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svampet kanelkage     Kokos småkager II     marinade til spareribs     Græsk rejetærte     Græsk yoghurt med Frisk skåret ananas, mandler og Honning     Nigiri Sushi med kogte rejer     Dadelbrød     fyldt franskbrød     Champignon-broccolitærte med skinke     Hvidløgs dip     grøn sauce     Vikinggryde     Muffins med kokos og ananas     Oksegrydesteg med kartofler & sovs     Pasta med karry- flødesause     Hasselnøddekage     Gammeldags Pandekager     Rødkålsalat m. appelsin, vindruer og glaserede valnødder     Traditionelle æbleskiver     Barbecuesauce, så god som Bones'     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]