opskrifter
Søg i 12.602 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Fondue fra Neuchatel

Fondue fra Neuchatel

Fondue fra Neuchatel
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(107)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
16.395
Visninger
231
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





DU SKAL BRUGE
350 g. gruyere-ost.
350 g. samsø ost.
1 fed hvidløg.
4 dl. tør hvidvin.
1 spsk citronsaft.
Evt. 1 spsk maizena.
1 spsk kirsch eller anden snaps.
Friskkværnet hvid peber.


SÅDAN GØR DU
Riv osten, Evt. skær samsø osten i terninger, hvis den er svær at rive.
Gnid fonduegryden indvendig med det overskårne hvidløg, knus det og lad det blive i gryden.

Hæld hvidvin og citronsaft i gryden og varm det op til kogepunktet. Det må IKKE koge.

Dæmp varmen og tilsæt osten under stadig omrøring. Rør godt til massen er ensartet og netop begynder at småboble (ikke koge).

Rør (hvis den virker for tynd) maizena ud med kirschen/snapsen og kom det i ostemassen. Varmes opg og smages med friskkværnet hvid peber.

Stilles på bordet og hver gæst spidder et stykke brød med fonduegaflen, drej rundt til brødet er hel dækket.
SERVERING
Maizena kan undlades hvis ostemassen er cremet og tæt, herved kommes snaps/kirsch blot i, hvorefter det smages til som ovenfor nævnt.
FÅ 15% RABAT på køkkenudstyr (kode: nywebshop2020) fx. på en chokolade fondue, No touch sæbedispenser, Grapefrugtkniv eller en affaldsspand med autolåg og 300 andre produkter
KLIK HER Køkkenuniverset.dk (fri fragt over 450 kr.)
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Fondue fra Neuchatel fra Maduniverset.dk i kategorien Fondue opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Fondue fra Neuchatel, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu P1010003-fastelavsboller.JPG 10168-DSC_0868.JPG 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
15-andebryst-solbaer-chokolade-sauce-rodfrugtmos.jpg 10634-hindbaer-kaviar.jpg 10546-marengsreder-citronfloedeskum.jpg
Næste
Valentinsdag er lige om hjørnet
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...



Køkkenuniverset Køkkenudstyr - rabatkode





Populære søgninger: Raclette med det hele     Fondue     Frisk pasta med laks og flødesovs     Fersken suppe (den er genial)     Røræg i ovn     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Svampet kanelkage     Mormors citronfromage     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Ovnstegt røget skinke med aspargessovs.     Omelet m. skinke og ost     Fastelavnsboller med fløde og marcipan     Helstegt Oksestriploin     Trylledej (ikke spiseligt)     irsk stuvning med svinekød     Bagt rodfrugtmos     Hurtig boller (skal ikke hæve)     Færøsk æblekage     Orientalsk gulerodssuppe     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]