opskrifter
Søg i 12.590 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Fondue Brillat Savarin

Fondue Brillat Savarin

Fondue Brillat Savarin
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(109)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
19.833
Visninger
207
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
1/4 l. tør hvidvin.
1 fed hvidløg, knust.
6 æg.
250 g. gryere-ost.
60 g. smør
Lidt salt og friskkværnet hvid peber.


SÅDAN GØR DU
Hæld hvidvin i en gryde med det knuste hvidløg.
Lad det koge ind til det halve, for god varme og uden låg.

Pisk 6 æg sammen med 250 g. gruyere ost, 60 g. smør og lidt salt og friskkværnet hvid peber.

Rør den indkogte vin i, og hæld blandingen i en fonduegryde.

Sæt den over SVAG varme og rør til massen bliver glat og sammenhængende.

SERVERING
Lad hver gæst spidde brødterninger på fonduegafler og drej rundt i ostemassen. Drik evt. den hvidvin til der har været brugt i foinduen, eller en tilsvarende rødvin.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Fondue Brillat Savarin fra Maduniverset.dk i kategorien Fondue opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Fondue Brillat Savarin, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Lækre søde pære
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Husk at bruge de lækre kvæder
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Fersken suppe (den er genial)     Svampet kanelkage     Røræg i ovn     Kogning af majs     Frisk pasta med laks og flødesovs     Blommetrifli     Hjemmelavet modellervoks     Bedstemor Ands æbletærte II     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Nemme pølsehorn     Helstegt Oksestriploin     Pirogger med oksekød     Hurtig boller (skal ikke hæve)     Pasta Cabonara uden æg     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     gammel Estrup gryde     Ægte indianer-røv     Kyllingegryde med porrer og gulerødder     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]