opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Fondue Brillat Savarin

Fondue Brillat Savarin

Fondue Brillat Savarin
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(109)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
20.742
Visninger
222
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





DU SKAL BRUGE
1/4 l. tør hvidvin.
1 fed hvidløg, knust.
6 æg.
250 g. gryere-ost.
60 g. smør
Lidt salt og friskkværnet hvid peber.


SÅDAN GØR DU
Hæld hvidvin i en gryde med det knuste hvidløg.
Lad det koge ind til det halve, for god varme og uden låg.

Pisk 6 æg sammen med 250 g. gruyere ost, 60 g. smør og lidt salt og friskkværnet hvid peber.

Rør den indkogte vin i, og hæld blandingen i en fonduegryde.

Sæt den over SVAG varme og rør til massen bliver glat og sammenhængende.

SERVERING
Lad hver gæst spidde brødterninger på fonduegafler og drej rundt i ostemassen. Drik evt. den hvidvin til der har været brugt i foinduen, eller en tilsvarende rødvin.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Fondue Brillat Savarin fra Maduniverset.dk i kategorien Fondue opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Fondue Brillat Savarin, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Opskrifter med frugt
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Lækre søde pære
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Husk at bruge de lækre kvæder
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...



Ny hjemmeside eller webshop





Populære søgninger: Trylledej (ikke spiseligt)     Pasta med tomat, spinat og ricotta     Grillet blæksprutte     Reje-meloncocktail.     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Krydret agurksalat     Summerpudding med vaniljecreme     Pasta med braiseret oksehale og selleri     Fersken suppe (den er genial)     YMERDESSERT     englevinger med sang     Marineret, langtidsbagt oksebov med porrer, gulerødder og ka     Andesteg, langtidsstegt     Blomkålssuppe     Oldemors sirupskage - nem og lækker     Fettuccine med zucchini og sprødstegt basilikum     Grillet vildt dyrekølle     ANNE Dorthes kakaodrøm     Valnøddeis     Italiensk oksekødsfyld til pitabrød     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]