opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Faserede løg i tomatsovs

Faserede løg i tomatsovs

Faserede løg i tomatsovs
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(49)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
4.945
Visninger
111
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
4 stk mellemstore løg
500 g hakket Kalv og flæsk
8 spsk rasp
4 stk æg
4 spsk fint klippet purløg
4 spsk finhakket persille
2 tsk sennep
2 tsk reven peberrod
2 tsk paprika
2 tsk karry
3-4 dråber engelsk sovs
salt og peber
Tomatsovs:
4 spsk olie
200 g bacon eller røget flæsk
4 stk løg
2 ds flåede tomater
2 dl tomatpuré
2 fed hvidløg
4 tsk basilikum
2 tsk oregano


SÅDAN GØR DU
Pil løgene og blancher dem i kogende, velsaltet vand.
Kom dem i koldt vand et par min. Tag dem op, og lad dem dryppe godt af.

Skær et låg af hvert løg og udhul dem med en ske.
Hak indmaden fint.
Rør det finhakkede indmad fra løgene i farsen sammen med rasp, æg,
finklippet purløg og finhakket persille.

Kryder farsen med sennep, peberrod, paprika, karry og engelsk sovs.
Rør farsen godt sammen og smag til med salt og peber.
Fyld farsen op i de uhulede løg.

Kom olie på en pande og varm den op.
Skær Baconen i små terninger og steg den i det varme fedtstof.

Gør løget i stand og skær det i tynde strimler.
Kom det på panden til baconen sammen med de flåede tomater og tomatpuréen.

Pil hvidløget, knus det og kom det i sovsen og kryder med basilikum og oregano.
Smag sovsen til med salt og peber.

Fordel sovsen i et ildfast fad og stil de fyldte løg ovenpå.
Stil fadet i en 200 grader varm ovn i 15 minutter.

SERVERING
Tilbehør: Kartofler/Ris
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Faserede løg i tomatsovs fra Maduniverset.dk i kategorien Svinekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Faserede løg i tomatsovs, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
Følg Maduniverset
sæson lige nu P1010003-fastelavsboller.JPG 10168-DSC_0868.JPG 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
15-andebryst-solbaer-chokolade-sauce-rodfrugtmos.jpg 10634-hindbaer-kaviar.jpg 10546-marengsreder-citronfloedeskum.jpg
Næste
Valentinsdag er lige om hjørnet
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Rød Dressing     Hård nougat     Engelsk Lakrids     Bønner i svøb     Luksus Millionbøf med ris     hjemmelavet Daim     Risfad i ovnen med oksekød     Yakisoba     Abeguf med kokos     Abehjerne     Torskemousse     Helstegt kalkunbryst med flødeost     Lakseæg med røget laks     Lammekølle i ovn med ærte-kartoffelfad.     nem spejlæg      Ice off surprice     Annettes nemme øllebrød     Ovnbagt æggekage     Barbecue ribben     Champignon-broccolitærte med skinke     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]