Pil løgene og blancher dem i kogende, velsaltet vand.
Kom dem i koldt vand et par min. Tag dem op, og lad dem dryppe godt af.
Skær et låg af hvert løg og udhul dem med en ske.
Hak indmaden fint.
Rør det finhakkede indmad fra løgene i farsen sammen med rasp, æg,
finklippet purløg og finhakket persille.
Kryder farsen med sennep, peberrod, paprika, karry og engelsk sovs.
Rør farsen godt sammen og smag til med salt og peber.
Fyld farsen op i de uhulede løg.
Kom olie på en pande og varm den op.
Skær Baconen i små terninger og steg den i det varme fedtstof.
Gør løget i stand og skær det i tynde strimler.
Kom det på panden til baconen sammen med de flåede tomater og tomatpuréen.
Pil hvidløget, knus det og kom det i sovsen og kryder med basilikum og oregano.
Smag sovsen til med salt og peber.
Fordel sovsen i et ildfast fad og stil de fyldte løg ovenpå.
Stil fadet i en 200 grader varm ovn i 15 minutter.