Annoncering | Mobil/tablet version | 303 online
Hent Maduniverset APP blå pil Hent Android app Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
opskrifter
Søg i 12.493 opskrifter fra 25.541 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Pandekager med frossen vanilje creme

Pandekager med frossen vanilje creme

Pandekager med frossen vanilje creme
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(94)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
8.456
Visninger
121
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
3 æggeblommer
3 spsk flormelis
1 tsk vaniljesukker
3 dl piskefløde
90g mel
½ tsk sukker
1 knivspids salt
2 æg
3 dl mælk
30g margarine til bagning
4 bananer
500g jordbær


SÅDAN GØR DU
Frossen vaniljecrem:
Pisk æg, sukker & vaniljesukker til en luftig, hvid æggesnaps. Pisk fløden stiv med en elpisker 6 rør den forsigtigt i æggemassen.
Fryses ca. 2 timer før servering.
Pandekager:
Begynd at lave dejen 1 time før vaniljecremen skal ud af fryseren.
Mel, sukker 6 salt blandes. Æggene & mælken tilsættes 6 dejen røres med elpisker, til den er jævn.
Panden varmes op & margarinen kommes på. Panden må ikke være for varm. Lidt af dejen hældes på panden, der drejes rundt, så dejen fordeles i et tyndt lag på panden. Pandekagen bages i ca ½ min, til den slipper panden.
Pandekagen vendes derefter med en palet & bages færdig.
Læg den færdige pandekage på et fad eller en tallerken & bag deresten af pandekagerne på samme måde.

Skyl jordbærrene & skær den i 4 dele. Bananerne pilles & skæres i skiver.
SERVERING
Pandekagerne rulles om den frosne vaniljecreme & serveres med jordbær 6 bananer til.

 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Pandekager med frossen vanilje creme opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Pandekager med frossen vanilje creme fra Maduniverset.dk i kategorien Desserter opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Pandekager med frossen vanilje creme, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Lækre opskrifter til Mors dag
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sommer æbler og vindruer
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


-->

Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Den bedste Kylling i Karry!     Krydder frikadeller     Frisk pasta med laks og flødesovs     Nemme pølsehorn     Svampet kanelkage     Glace til kage     Helstegt grillet oksefilet     Kogning af majs     Tunmousse      Absolut bedste BBQ marinade     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Grillet vildt dyrekølle     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Marinade til kyllingfilet     Honningmarinade     Helstegt Oksestriploin     Røræg i ovn     Omelet m. skinke og ost     Gammeldags Agurksalat     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin

Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]