Frossen vaniljecrem:
Pisk æg, sukker & vaniljesukker til en luftig, hvid æggesnaps. Pisk fløden stiv med en elpisker 6 rør den forsigtigt i æggemassen.
Fryses ca. 2 timer før servering.
Pandekager:
Begynd at lave dejen 1 time før vaniljecremen skal ud af fryseren.
Mel, sukker 6 salt blandes. Æggene & mælken tilsættes 6 dejen røres med elpisker, til den er jævn.
Panden varmes op & margarinen kommes på. Panden må ikke være for varm. Lidt af dejen hældes på panden, der drejes rundt, så dejen fordeles i et tyndt lag på panden. Pandekagen bages i ca ½ min, til den slipper panden.
Pandekagen vendes derefter med en palet & bages færdig.
Læg den færdige pandekage på et fad eller en tallerken & bag deresten af pandekagerne på samme måde.
Skyl jordbærrene & skær den i 4 dele. Bananerne pilles & skæres i skiver.
Pandekagerne rulles om den frosne vaniljecreme & serveres med jordbær 6 bananer til.