opskrifter
Søg i 12.557 opskrifter
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Oksetournedos med tre hurtige "skud"

Oksetournedos med tre hurtige "skud"

Oksetournedos med tre hurtige "skud"
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(70)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
25.131
Visninger
403
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
4 stk tournedos af oksemørbrad

Den sjove:
1 løg
100g tørrede abrikoser
1 tsk olivenolie
200g rucolasalat
50g peanuts
salt & peber

Den stærke:
1 squash
1 rød peberfrugt
4 forårsløg
1 rød chili
2 fed hvidløg
1 tsk olivenolie
salt & peber

Den søde:
1 rødløg
2 nektariner
100g sukkerærter
10 cherrytomater
1 tsk olivenolie
salt & peber

Kartoffelret:
4 bagekartofler
4 faste bøftomater
2 løg



SÅDAN GØR DU
den sjove:
Snir abrikoser & løg fint. Varm en wok eller en sauterpande op 6 kom lidt olie i. kom først løg i & steg dem "klare". Kom så de snittede abrokoser i 6 lad dem stege med i 2 minutter. Så kommes rucola-salaten i 6 stegs forsigtig - skal stadig være sprød.
Tilsidst tilsættes peanuts & der smages til med salt & peber.

Den stærke:
Skær squash & peberfrugt i små tern. Snit forårsløgene i små ringe, hak chili & hvidløg fint. Varm så en wok eller en sauterpande op & kom lidt olie i. kom først peberfrugt i & steg ternene ca 1 min. Så kommes forårsløg. chili & hvidløg i steges yderligere 2 minutter. Til sidst kommes squash-ternene i & det hele steger yderligere 2 min.
Smag til med salt & peber.

Den søde:
Rødløg & nektariner skæres i små tern.
Sukkerærterne skæres i små stykker - lidt på skrå. Cherrytomaterne halveres. Varm så en wok eller sauterpande op & kom lidt olie i.
Steg først rødløg til de er blanke. Tilsæt så resten & steg yderlig 1 min.
Smag til med salt 6 peber.

Kartoffelret:
Kartofler, tomater 6 løg skæres i skiver & lægges skiftevis taglagt i et smurt ovnfast fad, dryppes med olivenolie, tilsættes salt, peber & timian & bages i ovnen ca 1 time ved 175°.
Retten behøver ingen sauce, da alr tilbehøret er meget saftig.

Kødet: Tør kødet med køkkenrulle & steg det på panden til den ønskede tilberedning - rød, medium, gennemstegt.
Krydr med salt & peber & lad kødet hvile 5-10 min inden servering.
SERVERING
Læg den algte graniture på midten af tallerken & placer tournedos´en oven på.
 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Oksetournedos med tre hurtige "skud" opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Oksetournedos med tre hurtige "skud" fra Maduniverset.dk i kategorien Oksekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Oksetournedos med tre hurtige "skud", kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Opskrifter med frugt
sæson lige nu
Lækre søde pære
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Husk at bruge de lækre kvæder
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset



Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: drømmekage i bradepande     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Kylling Chop Suey med stegte jordskokker og hjemmelavet fond     Piment sauce     Svampet kanelkage     Karbonader i fløde/porre sauce     Den bedste Kylling i Karry!     Plum Pudding     Jordbær marcipan lagkage     Mørbradgryde m. ris     Gulerodskage (Rå)     Nem softice     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Mælkesnitter     Tunmousse      laksesouffle med spinat     Gordon bleu     Churros (spanskrør)     Fersken suppe (den er genial)     Kvædemarmelade     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]