opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › orientalsk krydderkylling

orientalsk krydderkylling

orientalsk krydderkylling
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(170)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
15.883
Visninger
329
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
1 stk kylling eller 4 hele lår ca. 1,2 kg.
2 mellemstore løg
1 syrligt æble
1 lille porre
30 gr. mandler
3 spsk. smør eller margarine
1 spsk. karry
½ tsk. ingefær
1 tsk paprika
1 knvsp cayenne
½ tsk. hvidløgspulver
4 dl. hønsebouillon
3 spsk. soya
1 spsk. rødvinseddike

tilbehør: kogte ris.
stegte bananer og æbler, kokosmel, peanuts, ristede mandelflager, og chilinødder, mango chutney , orientalske krydderier somså sambal olek, eller hvad man nu selv kan li.


SÅDAN GØR DU
Bruger du en hel kylling partér den i portionsstykker.
Hak løgene, skræl æblet og skær det i tern, skær porren i strimler. skold, smut og hak mandlerne groft.

Svits løg og porre i halvdelen af fedtstoffet, tilsæt æble og krydderier og spæd med boullion, soya og vineddike. Lad det simre i ca. 3 min.

Brun imens kyllingestykkerne i resten af fedtstoffet. Tilsæt mandler og hæld sovsen over.

Lad det hele simre i 15 min.
Se om kyllingen er færdig ved at stikke en nål ind ved benet i låret, er saften klar er kyllingen stegt.

Kom retten i et serveringsfad.

SERVERING
Vi servere retten som ristaffel så alt tilbehøret tilbereder vi i små skåle og sætter på bordet. så bestemmer man selv hvor stærkt det skal være.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på orientalsk krydderkylling fra Maduniverset.dk i kategorien Kylling opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet orientalsk krydderkylling, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Fastelavnboller
Følg Maduniverset
sæson lige nu P1010003-fastelavsboller.JPG 10168-DSC_0868.JPG 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
15-andebryst-solbaer-chokolade-sauce-rodfrugtmos.jpg 10634-hindbaer-kaviar.jpg 10546-marengsreder-citronfloedeskum.jpg
Næste
Valentinsdag er lige om hjørnet
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Kinesisk kylling i karry     Italienske Farsbøffer.     Frisk pasta med laks og flødesovs     Tyrkisk suppe     Thailandsk fiskesuppe med rejer og kokosmælk     Raclette med det hele     Mornay sauce     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Nemme pølsehorn     nem spejlæg      Spagetti carbonara     Omelet m. skinke og ost     Røræg i ovn     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Svampet kanelkage     Oste sovs     Is med marcipan & chokolade stykker     Grydestegte Hjerter     Tunmousse      Hjemmelavet fransk hotdog dressing     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]