opskrifter
Søg i 12.605 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Kalkunstrimler i karry

Kalkunstrimler i karry

Kalkunstrimler i karry
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(171)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
15.858
Visninger
389
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
400 g kalkunkød i strimler
1 hakket løg
1-2 fed hvidløg
2 spsk margarine
1 spsk karry
1 spsk mel
3 dl bouillon
1 æble i terninger
1 dl madlavningsfløde
salt og peber
evt. 2-3 spsk hakket persille


SÅDAN GØR DU
Svits kalkun, løg og hvidløg i margarinen i en gryde. Rør karry i og lad det svitse med kort tid. Rør melet i og spæd op med bouillonen. Lad sovsen koge i ca. 5 minutter. Kom æbleterninger og fløde i og kog endnu 6-7 minutter.
Smag til med salt og peber.
Drys evt. hakket persille henover retten inden servering.
SERVERING
Serveres med kogt pasta eller med løse ris.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Kalkunstrimler i karry fra Maduniverset.dk i kategorien Gryderetter opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Kalkunstrimler i karry, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Lækker mad i Sankt Hans-bålets skær
Sankt Hans Dag er den 24. juni, hvor der er præcist et halvt år til Juleaften. Traditionen tro tænder vi bål og brænder hekse af aftenen før, nemlig den 23. juni, som altså kaldes Sankt Hans Aften. Mange hekse bliver futtet af på Sankt Hans Aften, men heldigvis er de lavet af træ, papir og pap og pyntet med diverse klædningsstykker. Den sidste ”rigtige” heks kom på bålet i Danmark i 1693.
Se opskrifter her
hvid streg
Studenterkørsel: Hvad skal I servere?
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Mad til kør selv ferien
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Ristaffel     Perfekte Mørbradbøffer med bløde løg     Kylling Chop Suey med stegte jordskokker og hjemmelavet fond     Raclette med det hele     Tagliatelle med stimler af oksekød, tomat, chilie & oliven     Hannes vafler.     Ovnstegt røget skinke med aspargessovs.     Byggrød     Mors Flæske-Pandekage     Indisk rejesuppe     Fløde/tomatsauce     Irsk labskovs     Hindbærtærte     Grillspyd     Pastasalat     Engelsk Søsterkage     Fuldkornsrugbrød på under 2 timer     Søde Saftige Sunde Gulerodsboller     Blødende chokoladekage     Grøn salat     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]