opskrifter
Søg i 12.602 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Forretstallerken

Forretstallerken

Forretstallerken
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(89)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
13.835
Visninger
198
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
Lakserognscreme:
2½ dl creme fraiche 38 %
2½ dl fromage fraise 0,3%
½ tsk fintrevet limeskal
2 tsk friskpresset limesaft
1 tsk groft salt
friskkværnet peber
ca 100g lakserogn

Carpaccio:
5 dl bredbladet persille ( ca 25g )
500g carpaccio af oksemørbrad / file
2 spsk olivenolie
1 spsk friskpresset citronsaft
75g gana ost 32+ (24%) - et helt stykke
friskkværnet peber

10 kogte, pillede tigerrejer med halevifte ( ca 100g )

Pynt: Bredbladet persille

tilbehør: 150g tynde skiver tistede flutesskiver


SÅDAN GØR DU
Lakserognscreme:
Vend forsigtig alle ingredienserne til lakserognscreme sammen.
Stil cremen tildækket i køleskabet i mindst 1 time. Smag til.

Capaccio:
Skær persillen i tynde strimler. Fordel persillen på 10 tallerkner & anret herpå de tynde skiver kød - lav plads til en lille skål på hver tallerken.
Dryp olie & citronsaft på kødet.
Høvl osten i tynde flager, fx. med en kartoffelskræller, & fordel dem på sødskiverne.
Drys med peber.
SERVERING
Fordel laksecremen i de 10 små skåle & læg en tigerreje i hver.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Forretstallerken fra Maduniverset.dk i kategorien Buffet opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Forretstallerken, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Påske opskrifter
sæson lige nu 10584-syltet-ramsloeg-knopper.jpg 10765-ramsloegpesto.jpg 10932-ramsloegssalt.jpg
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
hvid streg 2
9935-DSC_0512.JPG 15-Grillmarinade-verdens-bedste.jpg 10226-DSC_0842.JPG
Næste
Støv grillen af så du igen kan lave de mest fantastiske grilretter
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Lammekøllerester i fad.     Fersken suppe (den er genial)     Svampet kanelkage     Waldorfsalat II     Fisk i fad med lækker fløde sauce     kartoffeltern i ovn     Luxus Koteletter i fad m. skivekartofler     Mormors citronfromage     Bearnaise sauce i blender     Ærtesuppe, kold     Muffins med kokos, chokolade og nødder     fisk i fad med spinat og gulerodssauce     Kartoffelfrikadeller     Fyldte peberfrugter m. ost     kalve osso buco     Kyskager     Ovnstegt kalvemørbrad med persille-creme & grønne bønner med     Estragonsovs     Nem æggesalat     Hvidvinssauce     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]