opskrifter
Søg i 12.602 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Forretstallerken

Forretstallerken

Forretstallerken
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(89)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
13.702
Visninger
198
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





FÅ 21% RABAT på køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset (brug kode: maduni21)
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Til Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
Lakserognscreme:
2½ dl creme fraiche 38 %
2½ dl fromage fraise 0,3%
½ tsk fintrevet limeskal
2 tsk friskpresset limesaft
1 tsk groft salt
friskkværnet peber
ca 100g lakserogn

Carpaccio:
5 dl bredbladet persille ( ca 25g )
500g carpaccio af oksemørbrad / file
2 spsk olivenolie
1 spsk friskpresset citronsaft
75g gana ost 32+ (24%) - et helt stykke
friskkværnet peber

10 kogte, pillede tigerrejer med halevifte ( ca 100g )

Pynt: Bredbladet persille

tilbehør: 150g tynde skiver tistede flutesskiver


SÅDAN GØR DU
Lakserognscreme:
Vend forsigtig alle ingredienserne til lakserognscreme sammen.
Stil cremen tildækket i køleskabet i mindst 1 time. Smag til.

Capaccio:
Skær persillen i tynde strimler. Fordel persillen på 10 tallerkner & anret herpå de tynde skiver kød - lav plads til en lille skål på hver tallerken.
Dryp olie & citronsaft på kødet.
Høvl osten i tynde flager, fx. med en kartoffelskræller, & fordel dem på sødskiverne.
Drys med peber.
SERVERING
Fordel laksecremen i de 10 små skåle & læg en tigerreje i hver.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Forretstallerken fra Maduniverset.dk i kategorien Buffet opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Forretstallerken, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu P1010003-fastelavsboller.JPG 10168-DSC_0868.JPG 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
15-andebryst-solbaer-chokolade-sauce-rodfrugtmos.jpg 10634-hindbaer-kaviar.jpg 10546-marengsreder-citronfloedeskum.jpg
Næste
Valentinsdag er lige om hjørnet
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...



Køkkenuniverset Køkkenudstyr - rabatkode





Populære søgninger: Frisk pasta med laks og flødesovs     Raclette med det hele     Fersken suppe (den er genial)     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Spinatwrap med laks, avocado og cream cheese (Low carb)     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Chokoladekage på 5 min. i en kop     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Oste sovs     Suppekuren     Nemme flûtes     Fastelavnsboller med fløde og marcipan     Indbagte rejer     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Hurtige gule ærter m. Bacon & medister     Omelet m. skinke og ost     Hamburgerryg m. Kartofler, hvid sauce & rosenkål     Gulerodskage (Rå)     Ægte indianer-røv     Nemme pølsehorn     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]