opskrifter
Søg i 12.590 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Forretstallerken

Forretstallerken

Forretstallerken
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(89)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
13.100
Visninger
186
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
Lakserognscreme:
2½ dl creme fraiche 38 %
2½ dl fromage fraise 0,3%
½ tsk fintrevet limeskal
2 tsk friskpresset limesaft
1 tsk groft salt
friskkværnet peber
ca 100g lakserogn

Carpaccio:
5 dl bredbladet persille ( ca 25g )
500g carpaccio af oksemørbrad / file
2 spsk olivenolie
1 spsk friskpresset citronsaft
75g gana ost 32+ (24%) - et helt stykke
friskkværnet peber

10 kogte, pillede tigerrejer med halevifte ( ca 100g )

Pynt: Bredbladet persille

tilbehør: 150g tynde skiver tistede flutesskiver


SÅDAN GØR DU
Lakserognscreme:
Vend forsigtig alle ingredienserne til lakserognscreme sammen.
Stil cremen tildækket i køleskabet i mindst 1 time. Smag til.

Capaccio:
Skær persillen i tynde strimler. Fordel persillen på 10 tallerkner & anret herpå de tynde skiver kød - lav plads til en lille skål på hver tallerken.
Dryp olie & citronsaft på kødet.
Høvl osten i tynde flager, fx. med en kartoffelskræller, & fordel dem på sødskiverne.
Drys med peber.
SERVERING
Fordel laksecremen i de 10 små skåle & læg en tigerreje i hver.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Forretstallerken fra Maduniverset.dk i kategorien Buffet opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Forretstallerken, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Lækre søde pære
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Husk at bruge de lækre kvæder
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Hjemmelavet Hyldebær/æble saft     Irsk stuvning med bacon     Karbonader i fløde/porre sauce     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Brownie med saltkaramel midte     Grundopskrift til al wokmad     Flødekartofler med jordskokker     Hjemmelavet sky     Mørbrad á l órange     Cowboygryde     Spinatwrap med laks, avocado og cream cheese (Low carb)     Wok med kylling, frisk pasta og grønt.     Fiberboller     Røræg i ovn     Kanelsnegle kagemand     Brownies- med mørk og hvid chokolade     Mornay sauce     Krydrede oksekødsboller i tomat/chili sauce      Kogning af majs     Piment sauce     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]