opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Forretstallerken

Forretstallerken

Forretstallerken
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(89)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
13.594
Visninger
198
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





DU SKAL BRUGE
Lakserognscreme:
2½ dl creme fraiche 38 %
2½ dl fromage fraise 0,3%
½ tsk fintrevet limeskal
2 tsk friskpresset limesaft
1 tsk groft salt
friskkværnet peber
ca 100g lakserogn

Carpaccio:
5 dl bredbladet persille ( ca 25g )
500g carpaccio af oksemørbrad / file
2 spsk olivenolie
1 spsk friskpresset citronsaft
75g gana ost 32+ (24%) - et helt stykke
friskkværnet peber

10 kogte, pillede tigerrejer med halevifte ( ca 100g )

Pynt: Bredbladet persille

tilbehør: 150g tynde skiver tistede flutesskiver


SÅDAN GØR DU
Lakserognscreme:
Vend forsigtig alle ingredienserne til lakserognscreme sammen.
Stil cremen tildækket i køleskabet i mindst 1 time. Smag til.

Capaccio:
Skær persillen i tynde strimler. Fordel persillen på 10 tallerkner & anret herpå de tynde skiver kød - lav plads til en lille skål på hver tallerken.
Dryp olie & citronsaft på kødet.
Høvl osten i tynde flager, fx. med en kartoffelskræller, & fordel dem på sødskiverne.
Drys med peber.
SERVERING
Fordel laksecremen i de 10 små skåle & læg en tigerreje i hver.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Forretstallerken fra Maduniverset.dk i kategorien Buffet opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Forretstallerken, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Halloween opskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Halloween 31 okt. - farlige hekse og spøgelser :)
Halloween er oprindeligt en gammel keltisk tradition som markerer afslutningen på sommeren, halloween finder sted hvert år den 31 okt. Kelterne brugte halloween til at takke for høsten ved at ofre mad til guderne, alt maden som skulle ofres blev indsamlet ved at folk gik fra dør til dør og bad om mad til guderne. Alt det mad man havde samlet ind blev om aften brændt på et stort bål altså ofret til guderne. Bålet holdte også onde ånder (eks. Hekse, genfærd) væk som ifølge folketroen var ude på denne aften. Så bliv allerede nu klar til Halloween
Se opskrifter her
hvid streg
Sæson for vildt - dådyr, fasan m.m.
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Laksesæson - find inspiration på lækre opskrifter
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...



Ny hjemmeside eller webshop





Populære søgninger: Fersken suppe (den er genial)     Kvædemarmelade     Frisk pasta med laks og flødesovs     Halloween menu     Raclette med det hele     Marengs spøgelser     Klamme fingre     Andebryst i ovn til mange     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Halloween kage kirkegård     Skinke, porre tærte     Svampet kanelkage     Gulerodskage (Rå)     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Røræg i ovn     Mormors citronfromage     Færøsk æblekage     Blodige popcorn til halloween     Serverede fingre til halloween     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]