250 g kyllingekød i små strimler
4 fintskårne forårsløg
125 g bønnespirer
125 g champignons i skiver
50 g revet frisk ingefar
1/4 til 1/2 finthakket chili
Reven skal og saft fra 1/2 citron
1/4 bdt. hakket krusemynte
Brickdej
Olivenolie
Til saucen:
2 dl æbleeddike
2 spsk. honning
75 g sukker
1/4 rød chili og 1/4 grøn chili, taget fra spidsen som er mildest
3/4 bdt. krusemynte
Lav saucen ved at koge æbleeddiken ind med honning og sukker til en let sirup, afkøles og tilsættes fine tern af rød og grøn chili, husk at tage fra spidsen, da den er mildest og man derfor kan anvende mere og få mere farve i saucen.
Kylling, grøntsager, chili, ingefær og citron skal ristes på en hed pande i olivenolie til det er gen-
nemvarmt, husk salt, peber, citronsaft og krusemynte. Lad det køle af og pak derefter i brickdej eller frisk forårsrulledej. Smøres med olivenolie og bages sprøde i ovnen ved 225 °C i ca. 12 min. i varmluftovn.
Rullerne anrettes med resten af krusemynten og saucen ved siden af. Spis rullerne med et krusemyn-teblad omkring, og dyp i saucen.