opskrifter
Søg i 12.593 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 25.09.19 vi er nu ca. 80% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Pitabrød og kalvesmåkød med rosmarin

Pitabrød og kalvesmåkød med rosmarin

Pitabrød og kalvesmåkød med rosmarin
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(44)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
5.705
Visninger
118
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
400 g kalvekød i tynde strimler
1/2 finthakket chili
1/2 dl olivenolie
Salt og peber
2 grene rosmarin
2 løg
1 rødløg
1 gulerod
150 g fintstrimlet kål
1/2 dl yoghurt
1 tsk. spidskommen
1 fed revet hvidløg

Til pitabrød, ca. 8 stk.:
2 dl lunkent vand
20 g gær
5g salt
50 g majsmel
Resten alm. hvedemel
1 tsk hakket rosmarin


SÅDAN GØR DU
Yoghurten drænes, gerne natten over, eller find en græsk yoghurt, og smag til med salt, peber, hvidløg og spidskommen.

Pitabrødsingredienserne blandes som almindelig brøddej og til samme konsistens. Lad det hæve op to gange, skæres ud i 8 stykker og formes til små boller og sættes på køl til de er gennem-kolde, derved bliver de nemmere at rulle ud og de bager rigtigt op, rulles ud i tykkelse og form som
små pizzabunde. Bages ved 225 °C til de er let gyldne. Kom en sjat vand i bunden af ovnen når du sætter "brødene" ind, så bliver de bedre.

Kødet skæres i meget tynde strimler og marineres i chili og hakket rosmarin i et par timer. Grøntsagerne snittes i fine strimler, det hele ristes på en hed pande i olivenolie, sammen med kødet og smages til med salt og peber.
SERVERING
Fyldet kommes i brødene og yoghurten på toppen.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Pitabrød og kalvesmåkød med rosmarin fra Maduniverset.dk i kategorien Kalvekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Pitabrød og kalvesmåkød med rosmarin, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Halloween opskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Halloween 31 okt. - farlige hekse og spøgelser :)
Halloween er oprindeligt en gammel keltisk tradition som markerer afslutningen på sommeren, halloween finder sted hvert år den 31 okt. Kelterne brugte halloween til at takke for høsten ved at ofre mad til guderne, alt maden som skulle ofres blev indsamlet ved at folk gik fra dør til dør og bad om mad til guderne. Alt det mad man havde samlet ind blev om aften brændt på et stort bål altså ofret til guderne. Bålet holdte også onde ånder (eks. Hekse, genfærd) væk som ifølge folketroen var ude på denne aften. Så bliv allerede nu klar til Halloween
Se opskrifter her
hvid streg
I dag er det brunsvigerens Dag
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sæson for vildt - dådyr, fasan m.m.
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: ørred i folie     Fyldt kalkunbryst II     Grillet jomfruhummerhaler     irsk stuvning med svinekød     Svinefilét stegt som vildt med hvide kartfoler & vildtsauce     KALKUN STEGT SOM VILDT     Marmorkage uden æg     Sprængt saftig flæskesteg     Blommelikør     Rutebiler     Bananlikør     Anderledes hakkebøf     Hectors Cashew Kylling     Muffins med kokos, chokolade og nødder     Abrikossovs til desserter     Nakkekoteletter med bacon.     Grillet lammekølle     Arme Riddere     Hjemmelavet salsa / tacosauce     rødbede/peberrodssalat     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]