400 g kalvekød i tynde strimler
1/2 finthakket chili
1/2 dl olivenolie
Salt og peber
2 grene rosmarin
2 løg
1 rødløg
1 gulerod
150 g fintstrimlet kål
1/2 dl yoghurt
1 tsk. spidskommen
1 fed revet hvidløg
Til pitabrød, ca. 8 stk.:
2 dl lunkent vand
20 g gær
5g salt
50 g majsmel
Resten alm. hvedemel
1 tsk hakket rosmarin
Yoghurten drænes, gerne natten over, eller find en græsk yoghurt, og smag til med salt, peber, hvidløg og spidskommen.
Pitabrødsingredienserne blandes som almindelig brøddej og til samme konsistens. Lad det hæve op to gange, skæres ud i 8 stykker og formes til små boller og sættes på køl til de er gennem-kolde, derved bliver de nemmere at rulle ud og de bager rigtigt op, rulles ud i tykkelse og form som
små pizzabunde. Bages ved 225 °C til de er let gyldne. Kom en sjat vand i bunden af ovnen når du sætter "brødene" ind, så bliver de bedre.
Kødet skæres i meget tynde strimler og marineres i chili og hakket rosmarin i et par timer. Grøntsagerne snittes i fine strimler, det hele ristes på en hed pande i olivenolie, sammen med kødet og smages til med salt og peber.
Fyldet kommes i brødene og yoghurten på toppen.