opskrifter
Søg i 12.596 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 25.09.19 vi er nu ca. 80% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Pitabrød og kalvesmåkød med rosmarin

Pitabrød og kalvesmåkød med rosmarin

Pitabrød og kalvesmåkød med rosmarin
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(44)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
5.746
Visninger
121
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
400 g kalvekød i tynde strimler
1/2 finthakket chili
1/2 dl olivenolie
Salt og peber
2 grene rosmarin
2 løg
1 rødløg
1 gulerod
150 g fintstrimlet kål
1/2 dl yoghurt
1 tsk. spidskommen
1 fed revet hvidløg

Til pitabrød, ca. 8 stk.:
2 dl lunkent vand
20 g gær
5g salt
50 g majsmel
Resten alm. hvedemel
1 tsk hakket rosmarin


SÅDAN GØR DU
Yoghurten drænes, gerne natten over, eller find en græsk yoghurt, og smag til med salt, peber, hvidløg og spidskommen.

Pitabrødsingredienserne blandes som almindelig brøddej og til samme konsistens. Lad det hæve op to gange, skæres ud i 8 stykker og formes til små boller og sættes på køl til de er gennem-kolde, derved bliver de nemmere at rulle ud og de bager rigtigt op, rulles ud i tykkelse og form som
små pizzabunde. Bages ved 225 °C til de er let gyldne. Kom en sjat vand i bunden af ovnen når du sætter "brødene" ind, så bliver de bedre.

Kødet skæres i meget tynde strimler og marineres i chili og hakket rosmarin i et par timer. Grøntsagerne snittes i fine strimler, det hele ristes på en hed pande i olivenolie, sammen med kødet og smages til med salt og peber.
SERVERING
Fyldet kommes i brødene og yoghurten på toppen.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Pitabrød og kalvesmåkød med rosmarin fra Maduniverset.dk i kategorien Kalvekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Pitabrød og kalvesmåkød med rosmarin, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Julefrokost opskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Tid til at bage småkagerne til juleaften
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Nye og klassiske opskrifter til en god juleaften - fx. brunede kartofler med skræl
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Konfekt med Bailey     Indbagte rejer     Solsikkekerner, græskarkerner - ristede og saltede     Børnenes kokoskugler     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Stegt flæsk m. persillesovs     Mandarin kage     Ovnstegt røget medister     Creole krydderi mix      Spaghetti med kødsovs     Raclette med det hele     Byggrød med pære     Fyldt kalkunbryst med feta og persille     Rutebiler     Røræg i ovn     Svampet kanelkage     Knasende chokolade cornflakes     Oldes Kokoskranse     Biscotti, sprøde julesmåkager     Andebryst i ovn til mange     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]