opskrifter
Søg i 12.602 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Pitabrød og kalvesmåkød med rosmarin

Pitabrød og kalvesmåkød med rosmarin

Pitabrød og kalvesmåkød med rosmarin
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(44)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
6.361
Visninger
129
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
400 g kalvekød i tynde strimler
1/2 finthakket chili
1/2 dl olivenolie
Salt og peber
2 grene rosmarin
2 løg
1 rødløg
1 gulerod
150 g fintstrimlet kål
1/2 dl yoghurt
1 tsk. spidskommen
1 fed revet hvidløg

Til pitabrød, ca. 8 stk.:
2 dl lunkent vand
20 g gær
5g salt
50 g majsmel
Resten alm. hvedemel
1 tsk hakket rosmarin


SÅDAN GØR DU
Yoghurten drænes, gerne natten over, eller find en græsk yoghurt, og smag til med salt, peber, hvidløg og spidskommen.

Pitabrødsingredienserne blandes som almindelig brøddej og til samme konsistens. Lad det hæve op to gange, skæres ud i 8 stykker og formes til små boller og sættes på køl til de er gennem-kolde, derved bliver de nemmere at rulle ud og de bager rigtigt op, rulles ud i tykkelse og form som
små pizzabunde. Bages ved 225 °C til de er let gyldne. Kom en sjat vand i bunden af ovnen når du sætter "brødene" ind, så bliver de bedre.

Kødet skæres i meget tynde strimler og marineres i chili og hakket rosmarin i et par timer. Grøntsagerne snittes i fine strimler, det hele ristes på en hed pande i olivenolie, sammen med kødet og smages til med salt og peber.
SERVERING
Fyldet kommes i brødene og yoghurten på toppen.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Pitabrød og kalvesmåkød med rosmarin fra Maduniverset.dk i kategorien Kalvekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Pitabrød og kalvesmåkød med rosmarin, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Påske opskrifter
sæson lige nu 10584-syltet-ramsloeg-knopper.jpg 10765-ramsloegpesto.jpg 10932-ramsloegssalt.jpg
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
hvid streg 2
9935-DSC_0512.JPG 15-Grillmarinade-verdens-bedste.jpg 10226-DSC_0842.JPG
Næste
Støv grillen af så du igen kan lave de mest fantastiske grilretter
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Helstegt Oksestriploin     Raclette med det hele     Fersken suppe (den er genial)     Gulerodskage (Rå)     Frisk pasta med laks og flødesovs     Færøsk æblekage     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Helstegt grillet oksefilet     Mormors citronfromage     Svampet kanelkage     Røræg i ovn     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Citronmuffins med marcipan     Indbagte rejer     Karbonader i fløde/porre sauce     Grillspyd     Gateau Marcel      Langtidsstegt oksemørbrad     Omelet m. skinke og ost     Muffins med kokos, chokolade og nødder     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]