Annoncering | Mobil/tablet version | 253 online
Hent Maduniverset APP blå pil Hent Android app Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
opskrifter
Søg i 12.479 opskrifter fra 25.403 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Lys kalvefrikassé med ærter, gulerødder & dild

Lys kalvefrikassé med ærter, gulerødder & dild

Lys kalvefrikassé med ærter, gulerødder & dild
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(133)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
16.618
Visninger
359
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
ca. 700 g dansk kalvebov
4 gulerødder
ca. 150 g friske, bælgede
ærter (ell. dybfrosne)
4 dl piskefløde
2 store æggeblommer
saften fra 1/2 citron
1 bdt dild
salt og friskkværnet peber
1 kg små kartofler
eller et godt brød


SÅDAN GØR DU
Skær kalvebovs-stykket i tern på ca. 5 x 5 x 5 cm. Kom ternene i en rummelig, tykbundet gryde og hæld vand i til kødet er dækket.
Lad gryden koge op og skum urenhederne fra. Tilsæt lidt salt og lad kødet simre under låg i 50 minutter.
Skræl gulerødderne og skær dem i ca. 1 cm tykke skiver. Kom dem i gryden til kødet efter de 50 minutter og lad dem simre med i ca. 15 minutter. Herefter tages både kød og gulerødder op.
Væden (fonden) i gryden hældes nu gennem en si over i en anden gryde. Skru op for varmen og lad fonden koge ind til ca. det halve og til den er blevet god kraftig i smagen.
Hæld så fonden over i en blender og tilsæt piskefløden, de to æggeblommer og saften fra den halve citron. Det hele blendes til en ensartet creme. Har du ikke en blender, kan ingredienserne kommes i en skål og piskes med en håndmixer eller piskeris til en ensartet creme.
Kød og gulerødder kommes tilbage i den første gryde. Cremen hældes over, og der tilsættes ærter og plukket/ hakket dild. Det varmes igennem under omrøring.
MEN det må ikke koge, for så skiller saucen. Smag til med salt og peber og servér retten i dybe tallerkner. Kan serveres med små pillede kartofler eller et godt brød.

 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Lys kalvefrikassé med ærter, gulerødder & dild opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Lys kalvefrikassé med ærter, gulerødder & dild fra Maduniverset.dk i kategorien Kalvekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Lys kalvefrikassé med ærter, gulerødder & dild, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

sæson lige nu hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 2
10584-syltet-ramsloeg-knopper.jpg 10765-ramsloegpesto.jpg 10932-ramsloegssalt.jpg
Næste
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Påske opskrifter
AFSTEMNING

Hvilke ting hader du mest når du handler ind?

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
Nyheder fra os
Følg Maduniverset på Google Plus






Populære søgninger: Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Boller i Karry (mælkefri)     Den bedste Kylling i Karry!     Frisk pasta med laks og flødesovs     Svampet kanelkage     Nemme pølsehorn     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Omelet m. skinke og ost     Gulerodskage (Rå)     Nachos m/kylling     Skøn snasket chokoladekage - nem at lave     Tunmousse      Røræg i ovn     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Hakket Oksekød med Hvidkål     Frikadeller med havregryn     Grønne asparges med bacon     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Krydder frikadeller     Mørbradgryde m. ris     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]
Spishos.dk | Alleopskrifter.dk | Indbydelsen.dk | Madopskrifter.biz | Ignesco.dk | Foodinspirer.com