Annoncering | Mobil/tablet version | 216 online
Hent Maduniverset APP blå pil Hent Android app Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
opskrifter
Søg i 12.493 opskrifter fra 25.541 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Braiseret kalvespidsbryst II

Braiseret kalvespidsbryst II

Braiseret kalvespidsbryst II
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(173)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
33.870
Visninger
1.072
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]
Online

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
Ca. l kg dansk kalvespidsbryst
2 gulerødder
3 stængler blegselleri
1 løg
2 fed hvidløg
1 lille bdt bredbladet persille

½ kg kartofler

6-8 porrer
2 soltørrede tomater
100 g grønne oliven uden sten
2 spsk capers
lidt bredbladet persille
(tages fra bundtet)
salt og peber


SÅDAN GØR DU
Til denne italiensk inspirerede ret får du både mørt kød og en god fond på samme tid. Kalvespidsbryst kan være lidt fedt, men spørg enten slagteren om ban ikke kan skære noget af det fra, eller du kan selv gøre det.

Læg kalvespidsbrystet i en rummelig gryde og hæld vand i så det dækker kødet. Bring derefter gryden i kog.
Mens gryden varmes op, renses grøntsagerne - gulerødder, blegselleri, løg, hvidløg og persille, hvorefter de hakkes groft. Skræl også kartoflerne og rens porrerne - men de skal ikke bruges endnu.
Når gryden med kalvespidsbrystet koger, kommes de grofthakkede grøntsager i sammen med lidt salt. Lad nu det hele simre en times tid - husk at skumme urenheder af undervejs. Når kødet har kogt ca. l time, tages det op og lægges i en bradepande.
Hæld væden (fonden) fra kogningen gennem en si over i en anden gryde - grøntsagerne skal ikke bruges mere. I den nye gryde med væden koger du nu kartoflerne i 5 minutter. Herefter hælder du både væden og kartoflerne over i bradepanden til kalvespidsbrystet.
Tænd ovnen på 180°C og lad den blive varm. Skær de rensede porrer i aflange stykker. Skær de soltørrede tomater ud i strimler og kom begge dele i bradepanden sammen med de 100 g grønne oliven og 2 spsk capers - fordel det hele pænt.

Dæk så bradepanden med et stykke stanniol og sæt den i den nu 180°C varme ovn i 15 minutter. Når tiden er gået, tages spidsbrystet op og skæres i pæne skiver. Smag saucen og grøntsagerne i bradepanden til med salt og peber, kom indholdet over i en skål og drys det med det sidste af persillen og servér det sammen med skiverne af kalvespidsbrystet.

 

Flere lækre opskrifter

 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Braiseret kalvespidsbryst II opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Braiseret kalvespidsbryst II fra Maduniverset.dk i kategorien Kalvekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Braiseret kalvespidsbryst II, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Lækre opskrifter til Mors dag
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sommer æbler og vindruer
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


-->

Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Den bedste Kylling i Karry!     Krydder frikadeller     Frisk pasta med laks og flødesovs     Svampet kanelkage     Nemme pølsehorn     Glace til kage     Helstegt grillet oksefilet     Kogning af majs     Tunmousse      Absolut bedste BBQ marinade     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Grillet vildt dyrekølle     Marinade til kyllingfilet     Honningmarinade     Helstegt Oksestriploin     Røræg i ovn     Omelet m. skinke og ost     Gammeldags Agurksalat     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin

Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]