opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Braiseret kalvespidsbryst II

Braiseret kalvespidsbryst II

Braiseret kalvespidsbryst II
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(173)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
36.784
Visninger
1.114
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]
Online

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





DU SKAL BRUGE
Ca. l kg dansk kalvespidsbryst
2 gulerødder
3 stængler blegselleri
1 løg
2 fed hvidløg
1 lille bdt bredbladet persille

½ kg kartofler

6-8 porrer
2 soltørrede tomater
100 g grønne oliven uden sten
2 spsk capers
lidt bredbladet persille
(tages fra bundtet)
salt og peber


SÅDAN GØR DU
Til denne italiensk inspirerede ret får du både mørt kød og en god fond på samme tid. Kalvespidsbryst kan være lidt fedt, men spørg enten slagteren om ban ikke kan skære noget af det fra, eller du kan selv gøre det.

Læg kalvespidsbrystet i en rummelig gryde og hæld vand i så det dækker kødet. Bring derefter gryden i kog.
Mens gryden varmes op, renses grøntsagerne - gulerødder, blegselleri, løg, hvidløg og persille, hvorefter de hakkes groft. Skræl også kartoflerne og rens porrerne - men de skal ikke bruges endnu.
Når gryden med kalvespidsbrystet koger, kommes de grofthakkede grøntsager i sammen med lidt salt. Lad nu det hele simre en times tid - husk at skumme urenheder af undervejs. Når kødet har kogt ca. l time, tages det op og lægges i en bradepande.
Hæld væden (fonden) fra kogningen gennem en si over i en anden gryde - grøntsagerne skal ikke bruges mere. I den nye gryde med væden koger du nu kartoflerne i 5 minutter. Herefter hælder du både væden og kartoflerne over i bradepanden til kalvespidsbrystet.
Tænd ovnen på 180°C og lad den blive varm. Skær de rensede porrer i aflange stykker. Skær de soltørrede tomater ud i strimler og kom begge dele i bradepanden sammen med de 100 g grønne oliven og 2 spsk capers - fordel det hele pænt.

Dæk så bradepanden med et stykke stanniol og sæt den i den nu 180°C varme ovn i 15 minutter. Når tiden er gået, tages spidsbrystet op og skæres i pæne skiver. Smag saucen og grøntsagerne i bradepanden til med salt og peber, kom indholdet over i en skål og drys det med det sidste af persillen og servér det sammen med skiverne af kalvespidsbrystet.
 

Flere lækre opskrifter

 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Braiseret kalvespidsbryst II fra Maduniverset.dk i kategorien Kalvekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Braiseret kalvespidsbryst II, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Mad til Festivalen
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sæson på havets guld: skaldyr
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Gratinerede farserede squash     Gulerodskage (Rå)     Raclette med det hele     Kogning af majs     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Fersken suppe (den er genial)     Frisk pasta med laks og flødesovs     Nissekræs     Røræg i ovn     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Svampet kanelkage     Skinke, porre tærte     Helstegt grillet oksefilet     Hummersauce     Grillspyd     Grillet vildt dyrekølle     Frisk myntete     Omelet m. skinke og ost     Trylledej (ikke spiseligt)     Franske Flutes     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]