Annoncering | Mobil/tablet version | 302 online
Hent Maduniverset APP blå pil Hent Android app Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
opskrifter
Søg i 12.493 opskrifter fra 25.541 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Hakket kalvekød bagt i butterdej med spinat & fetaost server

Hakket kalvekød bagt i butterdej med spinat & fetaost server

Hakket kalvekød bagt i butterdej med spinat & fetaost server
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(26)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
11.181
Visninger
255
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
250 g hakket dansk kalvekød
1 skalotteløg
1 æg
1 spsk timianblade
200 g feta-ost i tern
11/2 håndfuld frisk spinat
4 plader butterdej
1 æg til pensling
Krydderurte-olie
1 lille bdt basilikum
1 lille bdt purløg
1 lille bdt bredbladet persille
1 fed hvidløg
2 dl jomfru-olivenolie
5 madagaskar-peber

1 salathovede


SÅDAN GØR DU
Begynd med at tilberede krydderurte-olien. Pluk de forskellige krydderurter. Pil hvid-løgsfeddet og snit det fint. Kom det hele i en blender sammen med de 5 madagaskarpeber og jomfru-olivenolien og blend det til en jævn, grøn krydderurteolie. Hæld den over i en skål, og lad den stå og hvile 1/2 time, inden den skal bruges.

Kom det hakkede kød i en skål og rør det med salt og peber. Skræl skalotteløget, hak det fint og kom også det i skålen
sammen med et æg og timianbladene. Rør igen. Skyl spinat og pluk den, så der er ca. en håndfuld tilbage, når de største stilke er væk. Kom den plukkede spinat i skålen og kom også fetaost-ternene i. Rør det hele godt igennem og lad farsen stå i skålen og hvile 1/2 time.

Varm ovnen op til 170°C. Rul de 4 butterdej splader ud til ca. A5-papir størrelse. Prik pladerne med en gaffel og fordel farsen på de 4 plader. Luk så hver plade sammen om farsen, så der dannes 4 pakker. Pensl pakkerne med et pisket æg og læg dem på en smurt bageplade. Sæt pladen i den varme ovn og bag butterdejspakkerne i 20 minutter.

Skyl salatbladene grundigt og skær dem i strimler. Tag butterdej's pakkerne ud af ovnen.
SERVERING
Anret dem på 2 tallerkener sammen med den strimlede salat og servér den gode krydderurte-olie til.

 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Hakket kalvekød bagt i butterdej med spinat & fetaost server opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Hakket kalvekød bagt i butterdej med spinat & fetaost server fra Maduniverset.dk i kategorien Kalvekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Hakket kalvekød bagt i butterdej med spinat & fetaost server, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Lækre opskrifter til Mors dag
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sommer æbler og vindruer
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


-->

Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Den bedste Kylling i Karry!     Krydder frikadeller     Frisk pasta med laks og flødesovs     Nemme pølsehorn     Svampet kanelkage     Glace til kage     Helstegt grillet oksefilet     Kogning af majs     Tunmousse      Absolut bedste BBQ marinade     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Grillet vildt dyrekølle     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Marinade til kyllingfilet     Honningmarinade     Helstegt Oksestriploin     Røræg i ovn     Omelet m. skinke og ost     Gammeldags Agurksalat     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin

Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]