opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 08.04.19 vi er nu ca. 65% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Kalvelever med ratatouille

Kalvelever med ratatouille

Kalvelever med ratatouille
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(90)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
10.139
Visninger
197
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
4 skiver dansk kalvelever,
i alt ca. 700 g
3 skalotteløg
1aubergine
1courgette
200 g blandede marksvampe (eller mpignons)
2 fed hvidløg
4 modne, store tomater
1bdt frisk basilikum
(eller 2 tsk tørret)
1 spsk smør (til stegning)
3 spsk olivenolie (til stegning)
salt og friskkværnet peber
Flutes


SÅDAN GØR DU
Varm smør og 2 spsk olivenolie på en pande og brun leverskiverne på begge sider. Krydr dem med salt og peber og lad leverskiverne stege ca. 4-5 minutter på hver side - alt efter, hvor rosa-stegt du ønsker leveren. Tag så skiverne af panden og lad dem hvile lunt (dæk med stanniol) i 5 minutter.

Ratatouille:
(forbered grøntsagerne inden du steger leveren)

Skræl skalotteløgene og snit dem i ringe. Vask auberginen og courgetten, tør dem med køkkenrulle og skær dem i tern på ca. 2 x 2 x 2 cm. Vask svampene - er de meget store så skær dem i halve. Fjern skallen fra 2
hvidløgsfed og snit dem i tynde skiver. Og endelig skæres tomaterne i kvarte både.
Varm så 1 spsk olivenolie i en sautérpande. Begynd med at stege løgene brune og tilsæt så resten af grøntsagerne. Lad det hele simre i 10 minutter og krydr så med salt og peber. Til sidst vendes basilikumbladene i.
SERVERING
Servér ratatouillen til den stegte lever. Evt. sammen med flutes.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Kalvelever med ratatouille fra Maduniverset.dk i kategorien Kalvekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Kalvelever med ratatouille, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu
Tid til sprøde luftige hveder, se fx. hveder med chokolade eller paleo hveder
Store Bededag startede med at hedde "ekstraordinær almindelig bededag" På Store Bededag spiser man varme hveder, det er en skik som kan dokumenteres tilbage til midten af 1800-tallet. Hvornår er det Store Bededag? Store Bededag falder altid fjerde fredag efter påske.
Se opskrifter her
hvid streg
9935-DSC_0512.JPG 15-Grillmarinade-verdens-bedste.jpg 10226-DSC_0842.JPG
Støv grillen af så du igen kan lave de mest fantastiske grilretter
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Lækre opskrifter til Mors dag
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Lammekøllerester i fad.     Grillet kyllingefilet, saftigt og nemt     Mælkebøttemarmelade     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Spagetti carbonara     barbeque marinade     Svampet kanelkage     Bedstemor Ands æbletærte II     Frisk pasta med laks og flødesovs     Tunmousse      Den bedste Kylling i Karry!     Grillspyd     Kartoffelpakker i folie på grill     Røræg i ovn     Pastaret i fad     Grov go'e boller     Fiskeret med broccoli og rød peber.     Grillet lammekølle     Kanelsnegle kagemand     Bagte Kartofler på Grill     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]