opskrifter
Søg i 12.539 opskrifter fra 25.896 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Kalvelever med ratatouille

Kalvelever med ratatouille

Kalvelever med ratatouille
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(90)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
9.894
Visninger
190
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
4 skiver dansk kalvelever,
i alt ca. 700 g
3 skalotteløg
1aubergine
1courgette
200 g blandede marksvampe (eller mpignons)
2 fed hvidløg
4 modne, store tomater
1bdt frisk basilikum
(eller 2 tsk tørret)
1 spsk smør (til stegning)
3 spsk olivenolie (til stegning)
salt og friskkværnet peber
Flutes


SÅDAN GØR DU
Varm smør og 2 spsk olivenolie på en pande og brun leverskiverne på begge sider. Krydr dem med salt og peber og lad leverskiverne stege ca. 4-5 minutter på hver side - alt efter, hvor rosa-stegt du ønsker leveren. Tag så skiverne af panden og lad dem hvile lunt (dæk med stanniol) i 5 minutter.

Ratatouille:
(forbered grøntsagerne inden du steger leveren)

Skræl skalotteløgene og snit dem i ringe. Vask auberginen og courgetten, tør dem med køkkenrulle og skær dem i tern på ca. 2 x 2 x 2 cm. Vask svampene - er de meget store så skær dem i halve. Fjern skallen fra 2
hvidløgsfed og snit dem i tynde skiver. Og endelig skæres tomaterne i kvarte både.
Varm så 1 spsk olivenolie i en sautérpande. Begynd med at stege løgene brune og tilsæt så resten af grøntsagerne. Lad det hele simre i 10 minutter og krydr så med salt og peber. Til sidst vendes basilikumbladene i.
SERVERING
Servér ratatouillen til den stegte lever. Evt. sammen med flutes.

 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Kalvelever med ratatouille opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Kalvelever med ratatouille fra Maduniverset.dk i kategorien Kalvekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Kalvelever med ratatouille, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu
Støv grillen af så du igen kan lave de mest fantastiske grilretter
NEM RENGØRING AF GRILLRIST. Når man er færdig med at grille, og risten er kølet lidt ned lægges den natten over i græsset. Næste dag er den meget nem at rengøre p.g.a. græssets fugtighed, der har opblødt snavset. Tip af bruger: Bente Kilian
Se opskrifter her
hvid streg
10584-syltet-ramsloeg-knopper.jpg 10765-ramsloegpesto.jpg 10932-ramsloegssalt.jpg
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
hvid streg 2
10504-paleo-hveder-maduniversetdk.jpg P4220066.JPG 15-hveder.jpg
Næste
Tid til sprøde luftige hveder, se fx. hveder med chokolade eller paleo hveder
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


-->

Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Frisk pasta med laks og flødesovs     Tunmousse      Marinade til kyllingfilet     Bagte Kartofler på Grill     Grønne asparges med bacon     Røræg i ovn     Svampet kanelkage     Luxus Koteletter i fad m. skivekartofler     Nemme pølsehorn     Den bedste Kylling i Karry!     Grillmarinade-verdens bedste- siger svoger:-)     Absolut bedste BBQ marinade     Svensk pølseret - lækker opskrift på børnefamilie klassiker     Gulerodskage (Rå)     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Pastaret i fad     Helstegt Oksestriploin     Kanelsnegle kagemand     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin

Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]