opskrifter
Søg i 12.593 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 25.09.19 vi er nu ca. 80% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Stegt flæsk & persillesovs

Stegt flæsk & persillesovs

Stegt flæsk & persillesovs
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(123)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Stegt flæsk & persillesovs Foto af : maduniverset.dk
19.927
Visninger
404
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
500 g flæsk skåret i 1/2 cm tykke skiver groft salt
friskkværnet peber

Persillesovs:
2½ spsk. hvedemel
4½ dl letmælk
5 spsk. hakket persille
2 tsk. olie
½ tsk. salt
hvid peber


SÅDAN GØR DU
Dup skiverne tørre med køkkenrulle. Varm panden op. Brun skiverne l min. på hver side. Skru ned for varmen og steg skiverne færdige, til de er gyldne og sprøde. Drys med salt og peber. Lad skiverne dryppe af for fedt på køkkenrulle et øjeblik inden servering. Smid smeltefedtet ud!

Pisk melet ud i den kolde mælk. Kog jævningen op under omrøring. Kog sovsen igennem i 5 min. Tilsæt persille og olie og smag til med salt og peber.
SERVERING
Servers med kogte kartofler & grønsager.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Bruger billede
maduniverset.dk
23.11.2013, 00:57
Smager rigtig godt, en god opskrift 18333-stegtflaesk_persillesovs.jpg

hans
17.03.2006, 01:57
Du bruger ikke olie i persillesovsen men derimod muskat.
 
Denne gode opskrift på Stegt flæsk & persillesovs fra Maduniverset.dk i kategorien Fedtfattige opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Stegt flæsk & persillesovs, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Halloween opskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Laksesæson - find inspiration på lækre opskrifter
Laks er i sæson i august, september, oktober og april. Laks er nok den fisk de fleste kan lide i Danmark plus man købe den i alle butikker. Der er meget snak om burlaks, hvis man gerne vil være på den sikre side så køb vild laks eller laks med mærket MSC
Se opskrifter her
hvid streg
Halloween 31 okt. - farlige hekse og spøgelser :)
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Mums Risotto :)
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Tunmousse med bladselleri     Krabbetærte     Syltede valnødder     Mormors citronfromage     Brunkål med røget flæsk, rugbrød med smør & sennep     Blødende chokoladekage     langtidsstegt grillet vildsvinekølle     Halloweenboller     Påskekyllinger af kogte æg     Piment sauce      Bøf surprise     Mexicansk Kødboller i chile & tomat     Gode Råd - lette og luftige     Tunmousse med rød kaviar.     Græskarsuppe     Banansyltetøj     Fødselsdagsboller     Blodige popcorn til halloween     Sunde pandekager med spidskål     Oldemors sirupskage - nem og lækker     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]