opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Marineret, langtidsbagt oksebov med porrer, gulerødder og ka

Marineret, langtidsbagt oksebov med porrer, gulerødder og ka

Marineret, langtidsbagt oksebov med porrer, gulerødder og ka
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(140)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
45.482
Visninger
767
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





DU SKAL BRUGE
1 kg okseklump, bovsteg kalv eller tykbov

Til marinaden:
1 løg
1 porre
4 fed hvidløg
4 laurbærblade
1 spsk timian ( frisk eller tørret )
salt & peber
4 dl hvidvin

Til Suppe:
2 porre
4 gulerødder
1 kg kartofler
1 spsk timian ( frisk eller tørret )
salt & peber
3 dl tør hvidvin
1 L grønsagsbouillon


SÅDAN GØR DU
Marinering (dagen før):

1. Okseboven skal marineres, så find en passende skål der ikke er for stor og læg kødet heri.

2. Rens løg og porre og skær dem i små stykker. Læg dem over kødet med hvidløg, laurbærblade, timian, salt og peber og hæld
hvidvinen henover. Stil nu skålen i køleskabet i minimum 12 timer og gerne i 24 timer, vend kødet et par gange.

Til suppe:
3. Porrer, gulerødder og kartofler renses/ skrælles og skæres i ca. 1 cm tykke skiver og blandes sammen med timian, salt og peber.

4. Tag en jerngryde eller stor ildfast skål med låg til. Dæk bunden med et lag af grønsagerne. Tag kødet op af marinaden - læg det oven på grønsagerne og fordel så resten
af grønsagerne over kødet, så det dækkes. Hæld hvidvin og grønsagsbouillon over og læg nu et tætsluttende låg på skålen/gryden (eller dæk med stanniol) og stil den i en forvarmet ovn ved 180 gradér i ca. 3 timer.

5. Tag kødet op af gryden og lad det hvile ca. 15 minutter inden det skæres i skiver. Grønsagerne serveres i bouillonen, der skal ikke laves yderligere sauce til.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Marineret, langtidsbagt oksebov med porrer, gulerødder og ka fra Maduniverset.dk i kategorien Oksekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Marineret, langtidsbagt oksebov med porrer, gulerødder og ka, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Halloween opskrifter
sæson lige nu
Laksesæson - find inspiration på lækre opskrifter
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Mums Risotto :)
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...



Køkkenuniverset Køkkenudstyr - rabatkode





Populære søgninger: Halloween menu     Marengs spøgelser     Klamme fingre     Raclette med det hele     Blodige popcorn til halloween     Halloween kage kirkegård     Gift affald.. (halloween heksedrik)     Fersken suppe (den er genial)     Serverede fingre til halloween     Halloween skelet muffins      Uhyggelige halloween hoveder med fyld     Kvædemarmelade     Mormors citronfromage     Trylledej (ikke spiseligt)     Helstegt Oksestriploin     Halloweenboller     Svampet kanelkage     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Oldemors Æblekage (sønderjysk)     Blødende hænder     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]