opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Marineret, langtidsbagt oksebov med porrer, gulerødder og ka

Marineret, langtidsbagt oksebov med porrer, gulerødder og ka

Marineret, langtidsbagt oksebov med porrer, gulerødder og ka
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(139)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
44.211
Visninger
757
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
1 kg okseklump, bovsteg kalv eller tykbov

Til marinaden:
1 løg
1 porre
4 fed hvidløg
4 laurbærblade
1 spsk timian ( frisk eller tørret )
salt & peber
4 dl hvidvin

Til Suppe:
2 porre
4 gulerødder
1 kg kartofler
1 spsk timian ( frisk eller tørret )
salt & peber
3 dl tør hvidvin
1 L grønsagsbouillon


SÅDAN GØR DU
Marinering (dagen før):

1. Okseboven skal marineres, så find en passende skål der ikke er for stor og læg kødet heri.

2. Rens løg og porre og skær dem i små stykker. Læg dem over kødet med hvidløg, laurbærblade, timian, salt og peber og hæld
hvidvinen henover. Stil nu skålen i køleskabet i minimum 12 timer og gerne i 24 timer, vend kødet et par gange.

Til suppe:
3. Porrer, gulerødder og kartofler renses/ skrælles og skæres i ca. 1 cm tykke skiver og blandes sammen med timian, salt og peber.

4. Tag en jerngryde eller stor ildfast skål med låg til. Dæk bunden med et lag af grønsagerne. Tag kødet op af marinaden - læg det oven på grønsagerne og fordel så resten
af grønsagerne over kødet, så det dækkes. Hæld hvidvin og grønsagsbouillon over og læg nu et tætsluttende låg på skålen/gryden (eller dæk med stanniol) og stil den i en forvarmet ovn ved 180 gradér i ca. 3 timer.

5. Tag kødet op af gryden og lad det hvile ca. 15 minutter inden det skæres i skiver. Grønsagerne serveres i bouillonen, der skal ikke laves yderligere sauce til.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Marineret, langtidsbagt oksebov med porrer, gulerødder og ka fra Maduniverset.dk i kategorien Oksekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Marineret, langtidsbagt oksebov med porrer, gulerødder og ka, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
Følg Maduniverset
sæson lige nu P1010003-fastelavsboller.JPG 10168-DSC_0868.JPG 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
15-andebryst-solbaer-chokolade-sauce-rodfrugtmos.jpg 10634-hindbaer-kaviar.jpg 10546-marengsreder-citronfloedeskum.jpg
Næste
Valentinsdag er lige om hjørnet
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Røræg i ovn     Omelet m. skinke og ost     Raclette med det hele     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Gulerodskage (Rå)     Svampet kanelkage     Helstegt Oksestriploin     Fersken suppe (den er genial)     Kanelsnegle kagemand     Frisk pasta med laks og flødesovs     Tunmousse      Hurtig boller (skal ikke hæve)     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Rigtige Romkugler     Fondue     Spinattærte med fetaost     Mormors citronfromage     Andebryst i ovn til mange     Marineret kalkunbryst- helstegt     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]