opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
Opskrifter   › Madopskrifter   › Marineret, langtidsbagt oksebov med porrer, gulerødder og ka

Marineret, langtidsbagt oksebov med porrer, gulerødder og ka

Marineret, langtidsbagt oksebov med porrer, gulerødder og ka
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(139)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
42.706
Visninger
745
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
1 kg okseklump, bovsteg kalv eller tykbov

Til marinaden:
1 løg
1 porre
4 fed hvidløg
4 laurbærblade
1 spsk timian ( frisk eller tørret )
salt & peber
4 dl hvidvin

Til Suppe:
2 porre
4 gulerødder
1 kg kartofler
1 spsk timian ( frisk eller tørret )
salt & peber
3 dl tør hvidvin
1 L grønsagsbouillon


SÅDAN GØR DU
Marinering (dagen før):

1. Okseboven skal marineres, så find en passende skål der ikke er for stor og læg kødet heri.

2. Rens løg og porre og skær dem i små stykker. Læg dem over kødet med hvidløg, laurbærblade, timian, salt og peber og hæld
hvidvinen henover. Stil nu skålen i køleskabet i minimum 12 timer og gerne i 24 timer, vend kødet et par gange.

Til suppe:
3. Porrer, gulerødder og kartofler renses/ skrælles og skæres i ca. 1 cm tykke skiver og blandes sammen med timian, salt og peber.

4. Tag en jerngryde eller stor ildfast skål med låg til. Dæk bunden med et lag af grønsagerne. Tag kødet op af marinaden - læg det oven på grønsagerne og fordel så resten
af grønsagerne over kødet, så det dækkes. Hæld hvidvin og grønsagsbouillon over og læg nu et tætsluttende låg på skålen/gryden (eller dæk med stanniol) og stil den i en forvarmet ovn ved 180 gradér i ca. 3 timer.

5. Tag kødet op af gryden og lad det hvile ca. 15 minutter inden det skæres i skiver. Grønsagerne serveres i bouillonen, der skal ikke laves yderligere sauce til.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Marineret, langtidsbagt oksebov med porrer, gulerødder og ka opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Marineret, langtidsbagt oksebov med porrer, gulerødder og ka fra Maduniverset.dk i kategorien Oksekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Marineret, langtidsbagt oksebov med porrer, gulerødder og ka, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Påske opskrifter
sæson lige nu hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 2
10584-syltet-ramsloeg-knopper.jpg 10765-ramsloegpesto.jpg 10932-ramsloegssalt.jpg
Næste
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Groft rugbrød     Påskeæg med ingefær marcipan og karamel (Dulce de Leche)     Græsk yoghurt med Frisk skåret ananas, mandler og Honning     Omelet m. skinke og ost     Sanne`s Salat med baby kartofler og bacon     Raclette med det hele     Fersken suppe (den er genial)     Marineret kalkunbryst- helstegt     Glaserede løg.     Gode Råd - lette og luftige     Banankage uden æg     Berliner pfannkuchen     Lagkage med banan & ananas     Svampet kanelkage     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Frisk pasta med laks og flødesovs     Nemme flûtes     Sellerifrikadeller de bedste.     Ristaffel     Mørbradgryde m. ris     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]