opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Kalvekotelet på italiensk, med Parmaskinke og gorgonzola, ri

Kalvekotelet på italiensk, med Parmaskinke og gorgonzola, ri

Kalvekotelet på italiensk, med Parmaskinke og gorgonzola, ri
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(173)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
30.277
Visninger
1.021
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
4 stk. kalvekoteletter á 150g skåret af kalvekam
olie

200g gorgonzola
4-8 skiver parmaskinke

500g grønne bønner
4 forårsløg
1 fed hvidløg
1½ spsk olivenolie til stegning
2 spsk hakket frisk oregano
salt & peber

Pasta
4 spsk tomatpesto ( kan købes færdig)



SÅDAN GØR DU
Kødet:
1. Kalvekoteletterne tørres med lidt køkkenrulle og brunes på begge sider på en pande i lidt olie. Tag koteletterne af panden og krydr dem med salt og peber, læg tynde skiver gorgonzola på hver kotelet og svøb parmaskinken omkring, så koteletten er helt indpakket. Steg så koteletterne færdige i ovnen ved 200 grader i ca. 6-8 minutter.

Bønner:
2. Bønnerne renses, skylles og snittes i 2 cm stykker. Forårsløgene skylles og snittes fint, hvidløget snittes fint og blandes med forårsløgene.
Varm en sautérpande eller wok op med lidt olivenolie, steg først løgene til de er blanke, tilsæt så bønnerne og steg dem 2-3 minutter. Til sidst tilsættes den hakkede

Pasta:
3. Kog pasta efter anvisningen på emballagen. Vend den med tomatpesto og server straks.

Tilbehør:
4. l stedet for pasta kan også bruges en risotto eller stegte kartofler.
Et godt stykke brød er altid velegnet tilbehør. Skal det være italiensk, kunne Brushcetta* være en god ting.

*) Skiver af brød med hakket tomat, løg, hvidløg, basilikum og olivenolie, ristet i ovnen ved stærk varme.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Kalvekotelet på italiensk, med Parmaskinke og gorgonzola, ri fra Maduniverset.dk i kategorien Kalvekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Kalvekotelet på italiensk, med Parmaskinke og gorgonzola, ri, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
Følg Maduniverset
sæson lige nu P1010003-fastelavsboller.JPG 10168-DSC_0868.JPG 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
15-andebryst-solbaer-chokolade-sauce-rodfrugtmos.jpg 10634-hindbaer-kaviar.jpg 10546-marengsreder-citronfloedeskum.jpg
Næste
Valentinsdag er lige om hjørnet
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Helstegt grillet oksefilet     kyllingelår med rasp i friture     Gulerodskage (Rå)     Lyn Hurtige Romkugler     Friteret camembert med solbærsyltetøj     Hjemmelavet fyldt chokolade     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Dansk bøf m. pandesauce     Sølvkage, gammeldags     Svampet kanelkage     Trylledej (ikke spiseligt)     Olie/eddike dressing med dijonsennep og hvidløg     Lakserulle på Blinis eller brød     Bagte rodfrugter     Chokolade småkager med chokoladestykker     Elg Bøffer med Pebersovs     Vegetargryde     Marengslagkage med æbler og karamel     Champignon-broccolitærte med skinke     Guacomolo til doritos     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]