opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Kalvekotelet på italiensk, med Parmaskinke og gorgonzola, ri

Kalvekotelet på italiensk, med Parmaskinke og gorgonzola, ri

Kalvekotelet på italiensk, med Parmaskinke og gorgonzola, ri
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(173)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
29.741
Visninger
1.014
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
4 stk. kalvekoteletter á 150g skåret af kalvekam
olie

200g gorgonzola
4-8 skiver parmaskinke

500g grønne bønner
4 forårsløg
1 fed hvidløg
1½ spsk olivenolie til stegning
2 spsk hakket frisk oregano
salt & peber

Pasta
4 spsk tomatpesto ( kan købes færdig)



SÅDAN GØR DU
Kødet:
1. Kalvekoteletterne tørres med lidt køkkenrulle og brunes på begge sider på en pande i lidt olie. Tag koteletterne af panden og krydr dem med salt og peber, læg tynde skiver gorgonzola på hver kotelet og svøb parmaskinken omkring, så koteletten er helt indpakket. Steg så koteletterne færdige i ovnen ved 200 grader i ca. 6-8 minutter.

Bønner:
2. Bønnerne renses, skylles og snittes i 2 cm stykker. Forårsløgene skylles og snittes fint, hvidløget snittes fint og blandes med forårsløgene.
Varm en sautérpande eller wok op med lidt olivenolie, steg først løgene til de er blanke, tilsæt så bønnerne og steg dem 2-3 minutter. Til sidst tilsættes den hakkede

Pasta:
3. Kog pasta efter anvisningen på emballagen. Vend den med tomatpesto og server straks.

Tilbehør:
4. l stedet for pasta kan også bruges en risotto eller stegte kartofler.
Et godt stykke brød er altid velegnet tilbehør. Skal det være italiensk, kunne Brushcetta* være en god ting.

*) Skiver af brød med hakket tomat, løg, hvidløg, basilikum og olivenolie, ristet i ovnen ved stærk varme.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Kalvekotelet på italiensk, med Parmaskinke og gorgonzola, ri fra Maduniverset.dk i kategorien Kalvekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Kalvekotelet på italiensk, med Parmaskinke og gorgonzola, ri, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Mad til kør selv ferien
Om man enten skal på en lang eller kort køretur i bil, tog eller sejltur med færge så er det rart at have lidt mad og drikke med. Her er lidt forslag til hvad man kan lave og tage med på tur Forslag til basis mad og drikke: vand, vandmelon, frugt, gulerødder, brikjuice, nøddemix, rosiner, peberfrugt, rugbrød, boller, minimajs, tun, makrel, mayonnaise, dadler, kiks, abrikoser, frugtbar, små indpakket spegepølser, agurk. Obligatorisk: Køletaske, skraldeposer og vådservietter Evt. Salt og peber Aktiviteter til børn: Tælle bilfarver, Hvem ser først 5 gange X bilmærke, loftskærm med film, musik fra alle parter, bøger, tegneudstyr, telefon, tablet, bærbar, kort, materiale om hvor man skal hen.
Se opskrifter her
hvid streg
Lækker mad i Sankt Hans-bålets skær
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Mad til Festivalen
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Frugttærte med merengs og bær     Grillspyd     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Nemme pølsehorn     Svampet kanelkage     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Frisk pasta med laks og flødesovs     Helstegt grillet oksefilet     Grillet vildt dyrekølle     Gulerodskage (Rå)     Sunde chokoladekiks     Kanelsnegle kagemand     Dadler med lakridspulver     Kogning af majs     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Den bedste Kylling i Karry!     Grønne asparges med bacon     pasta med Agurk     Madbrød med rosmarin     Tunmousse      


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]