(Opskrift fortsætter under reklamen)

Tortillas med tomatsalsa

Tortillas med tomatsalsa
nokia666

Opskrift glæde: (93 pers.)

Skøn og lækker opskrift på Tortillas med tomatsalsa har været besøgt 9640 gange

(Opskrift fortsætter under reklamen)
Ingredienser
Fremgangsmåde

Salat:

Tortillas:

Salat, fortsat:



Gratis madplaner ud fra ugens tilbud - Tilmeld dig

tomatsalsa: Læg tomater og løg i en skål, og hæld kogende vand over. Lad det trække ca. 5 min. Hæld vandet fra og kom tomater og løg i en minihakker sammen med olie, ½ dl vand, eddike og krydderier. Hak blandingen i ca. l min. Kom salsaen i en skål og rør 2 dl vand i. Stil salsaen tildækket i køleskabet i mindst ½ time og smag til.

Salat: Skyl risene. Bring vand og salt i kog i en gryde. Kog risene ved svag varme og under låg i ca. 25 min. Lad risene køle af i en sigte.

Tortillas : Hæld tomater til afdrypning. Smelt halvdelen af smørret i en pande, og svits halvdelen af kødet til det smuldrer og skifter farve -evt. væde skal fordampe. Læg kødet i en skål og fortsæt med resten af smør og kød. Når kødet er svitset, tilsæt løg og hvidløg, og svits yderligere i ca. l min. Hæld blandingen i skålen og vend peberfrugt, squash og de afdryppede tomater i. Hak chiliskiverne og vend dem i sammen med

Salat, fortsat: Anret salat, majs og ris lagvis i serverings-skåle, og server sammen med tomatsalsa og de lune tortillas.

PRINT / PDF Modtag dagensopskrift

Del gerne opskriften



(Reklame)

Relaterede opskrifter









Annonce
Populære kategorier
Følg & Tilmeld













Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt

Velkommen til Maduniverset.dk - dit ultimative destination for inspiration til madlavning og opskrifter. Udforsk vores omfattende samling af lækre opskrifter, lær nyttige madlavningsteknikker og find tips til at forbedre dine kulinariske færdigheder. Vores passion er at dele glæden ved god mad, og vi stræber efter at være din pålidelige guide til at skabe uforglemmelige måltider. Lad os sammen udforske verdenen af smag og nydelse. Bon appétit!

Opskrifter er lagt på af Maduniversets brugere eller af Maduniverset. Alle er velkommen til at oprette en gratis profil og tilføje en lækker nem opskrift

Copyright © Maduniverset™ 1999-2024 cookies på Maduniverset

Kontakt