opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
Opskrifter   › Madopskrifter   › Tortillas med tomatsalsa

Tortillas med tomatsalsa

Tortillas med tomatsalsa
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(93)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
9.196
Visninger
207
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
50 g soltørrede tomater
1 rødløg i tern (ca. 50 g)
3 dl kogende vand
½ dl vindruekerneolie
½ dl vand
1 spsk balsamicoeddike
1 tsk røde krydderbær i lage (rosa peberkorn)
½ tsk fint salt
2 dl vand

Salat:
3 dl røde ris (ca. 250 g)
9 dl vand
l tsk groft salt

Tortillas:
1 dåse hakkede tomater (ca 400 g)
25 g smør
600 g hakket oksekød 12%
3 hakkede rødløg (ca. 200 g)
3 små knuste fed hvidløg
2 røde peberfrugter i tern (ca. 225 g)
1 squash i kvarte skiver (ca. 250 g)
75 g jalapenos (skiveskåret grøn chilipeber i lage)
2½ tsk groft salt
1 tsk sukker

16 tortillas - usødede majseller hvedepandekager (ca. 20 cm i diameter) 150 g Karoline's Gratinerings-Ost

Salat, fortsat:
1 liter salat revet i grove stykker, fx egeløvsalat (ca. 100 g)
300 g frosne, optøede majskerner


SÅDAN GØR DU
tomatsalsa: Læg tomater og løg i en skål, og hæld kogende vand over. Lad det trække ca. 5 min. Hæld vandet fra og kom tomater og løg i en minihakker sammen med olie, ½ dl vand, eddike og krydderier. Hak blandingen i ca. l min. Kom salsaen i en skål og rør 2 dl vand i. Stil salsaen tildækket i køleskabet i mindst ½ time og smag til.
Salat: Skyl risene. Bring vand og salt i kog i en gryde. Kog risene ved svag varme og under låg i ca. 25 min. Lad risene køle af i en sigte.

Tortillas : Hæld tomater til afdrypning. Smelt halvdelen af smørret i en pande, og svits halvdelen af kødet til det smuldrer og skifter farve -evt. væde skal fordampe. Læg kødet i en skål og fortsæt med resten af smør og kød. Når kødet er svitset, tilsæt løg og hvidløg, og svits yderligere i ca. l min. Hæld blandingen i skålen og vend peberfrugt, squash og de afdryppede tomater i. Hak chiliskiverne og vend dem i sammen med
salt og sukker. Smag til - det bliver stærkere ved opvarmning.

Pak de 16 tortillas ind i et fugtigt viskestykke. Læg dem i et ovnfast fad, og dæk med alufolie. Lun pandekagerne i ovnen så de bliver bløde. Læg ca. l dl fyld på hver tortilla og fold som en aflang konvolut. Fordel de fyldte pandekager, med lukningen nedad, på 1-2 plader med bagepapir. Fordel osten på pandekagerne og bag midt i ovnen.
Salat, fortsat: Anret salat, majs og ris lagvis i serverings-skåle, og server sammen med tomatsalsa og de lune tortillas.

Tips; Server evt. ekstra jalapenos i en skål ved siden af. Røde ris kan erstattes af vilde
 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Tortillas med tomatsalsa opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Tortillas med tomatsalsa fra Maduniverset.dk i kategorien Oksekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Tortillas med tomatsalsa, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Grov go'e boller     Gulerodskage (Rå)     Svampet kanelkage     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Røræg i ovn     Helstegt Oksestriploin     Raclette med det hele     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Frisk pasta med laks og flødesovs     Børnenes kokoskugler     Tunmousse      Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Nemme pølsehorn     pommes anna     Blødende chokoladekage     Helstegt grillet oksefilet     Fersken suppe (den er genial)     Hurtig boller (skal ikke hæve)     Den bedste Kylling i Karry!     Kanelsnegle kagemand     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]