opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Grillespyd med kalvekød & kartoffelsalat med pesto

Grillespyd med kalvekød & kartoffelsalat med pesto

Grillespyd med kalvekød & kartoffelsalat med pesto
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(105)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
16.695
Visninger
213
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
Grillspyd:
3/4 kg kalveinderlår
8 spyd
salt og peber
2 courgetter
4 små, nye rødløg
1 bdt salvie
1 spsk olivenolie

Kartoffelsalat Med Pesto:
1 kg nye kartofler
1 bdt basilikum
2 spsk olivenolie
100 g pinjekerner ell. hasselnødder
1 fed hvidløg
25 g parmesanost
peber


SÅDAN GØR DU
Tænd grillen.
Kartoffelsalat med pesto:
Skrab kartoflerne og kog dem i letsaltet vand i 15-20 minutter og lad dem køle af.
Kom basilikum -blade, olivenolie, pinjekerner, et knust fed hvidløg, reven parmesanost, peber og evt. salt i en blender og blend det. Denne blanding stammer fra Italien og kaldes "Pesto". Tilsæt evt. lidt vand, hvis pestoen er for tyk.

Skær de nu kolde kartofler i både eller skiver, læg dem tilbage i gryden og vend pestoen i. Smag til med peber og evt. en smule salt og kom blandingen over i en skål - klar til servering.

Grillspyd:
Skær kødet i tern á 3 x 3 cm. Skær courgetterne i l cm tykke skiver. Halvér evt. courgette-skiverne, hvis de er bredere end kødstykkerne. Pil rødløgene og skær dem i både. Og skyl salviebladene.
Sæt skiftevis kød, salvieblade, courgetter og rødløg på spyddene. Pensl dem med lidt olie og grill dem 2-5 min. på alle fire sider.
Drys med salt og peber - så er spyddene klare.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Grillespyd med kalvekød & kartoffelsalat med pesto fra Maduniverset.dk i kategorien Kalvekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Grillespyd med kalvekød & kartoffelsalat med pesto, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Lækker mad i Sankt Hans-bålets skær
Sankt Hans Dag er den 24. juni, hvor der er præcist et halvt år til Juleaften. Traditionen tro tænder vi bål og brænder hekse af aftenen før, nemlig den 23. juni, som altså kaldes Sankt Hans Aften. Mange hekse bliver futtet af på Sankt Hans Aften, men heldigvis er de lavet af træ, papir og pap og pyntet med diverse klædningsstykker. Den sidste ”rigtige” heks kom på bålet i Danmark i 1693.
Se opskrifter her
hvid streg
Studenterkørsel: Hvad skal I servere?
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Mad til kør selv ferien
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Frikadeller med havregryn     Banankage -uden fedt     Mexicansk kyllingelasagne     Kold avocadosuppe med fløde     Mors gulerodssalat med rosiner     Fyldte løg     Farmors æbleskiver     Flødestuvet spinat     Kartofler i dampovn     Ørred på grill     Indbagte rejer     Fiskeret med broccoli og rød peber.     paprikakylling II     Rejeroulade med spinat.     Kåldolmer i tomatsauce     Pita m. krydret oksekød     langtidsstegt grillet vildsvinekølle     Pasta med skinke og bacon i flødesovs     God gammeldags pasta med kødsovs     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]