Tænd grillen i god tid.
Grillet brød:
Rør vand, salt og gær sammen. Ælt melet i - lidt ad gangen. Dejen må gerne være lidt våd i det. Lad den hæve 45 min.
Del dejen i 8 dele og tryk dem ud til "pandekager" ca. 10-15 cm i diameter. Stryg dem med mel på begge sider, så de ikke klistrer og grill dem 5-10 min. på hver side.
Kalvefars-spyd:
Ælt kalvekødet sejt med salt og rør derefter hakket chili, koriander, æg og mel i. Form 8 pølser af farsen og sæt dem på spyddene.
Pensl grillen med lidt olie og steg spyddene ca. 10 min. på hver side. Hvis spyddene sidder fast på grillen, løsnes de forsigtigt med en paletkniv.
Grillede grøntsager:
Skær fenniklen i ca. 1 cm tykke skiver. Rens champignonerne. Skær evt. de nederste 3-4 cm af aspargeserne, hvis de er seje.
Pensl grøntsagerne med lidt olie, drys salt og peber på og grill dem. Fennikel og champignon skal have ca. 5 min. på hver side - aspargeserne skal have 2-3 min. på hver side.
Mynte-sauce:
Rør hakket mynte, olivenolie og krydderierne i yoghurten. Smag til med limesaft.
Server spyd med grillet brød og grøntsager.