Annoncering | Mobil/tablet version | 286 online
Hent Maduniverset APP blå pil Hent Android app Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
opskrifter
Søg i 12.493 opskrifter fra 25.541 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Grillet oksetyndstegsfilét med pastasalat & salat med anjosm

Grillet oksetyndstegsfilét med pastasalat & salat med anjosm

Grillet oksetyndstegsfilét med pastasalat & salat med anjosm
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(118)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
16.604
Visninger
182
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
2- 2 1/2 kg dansk oksetyndstegsfilét
2 spsk olie
salt og peber

Pastasalat:
750 g tørret pasta (penne, skruer ell. lignende)
250 g sorte oliven uden sten
(vægt uden væde)
1 dl olivenolie
1/2 dl balsamico
(ell. rødvinseddike)
1/2 dl citronsaft
150 g reven parmesanost

Grøn salat med Anjosmarinade:
2 salathoveder
1/2 dl olivenolie
6-8 små ansjosfileter
(gerne de saltede)
1/2 dl citronsaft
10 modne tomater
2 salatløg


SÅDAN GØR DU
Grilning af oksetyndstegen:
Tænd grillen i god tid.
Kom oksetyndstegen på grillen ved moderat varme -6-10 cm fra kullene alt efter, hvor varm grillen er. Vend stegen jævnligt. Den kan i øvrigt også steges på spid.
Ved brug af stegetermometer skal centrumtemperaturen være 55-60°C for rosastegt, 60-65°C for svagt rosa og 65-68°C for gennemstegt. Ønskes stegen gennemstegt, tager det ca. 45-60 minutter. Husk at lade stegen hvile 20 minutter før der skæres skiver af den.

Pasta-salat:
Blend de stenfri, sorte oliven med olivenolie, balsamico og citronsaft. Har du ikke en blender, kan de sorte oliven også hakkes fint med en skarp kniv og blandes med de andre nævnte ingredienser.

Kog pastaen "al dente"
- altså ikke helt blød, men så der stadig er "bid" i den
- se kogetiden på emballagen. Hæld dressingen fra før over pastaen med det samme og lad pastasalaten afkøle. Mens den stadig er lidt lun, drysses den revne parmesanost over.

Grøn salat med ansjosmarinade:
Hak ansjoserne i små bitte stykker, hak derefter hvidløg
- også i små bitte stykker og rør begge dele sammen med olie og citronsaft i en stor skål. Skyl salathovederne og riv dem i mindre stykker
- kom salaten i skålen. Skær tomaterne i både og skær salatløgene i tynde ringe og vend det hele ned i skålen sammen med ansjosmarinaden lige før servering.

 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Grillet oksetyndstegsfilét med pastasalat & salat med anjosm opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Grillet oksetyndstegsfilét med pastasalat & salat med anjosm fra Maduniverset.dk i kategorien Oksekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Grillet oksetyndstegsfilét med pastasalat & salat med anjosm, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Lækre opskrifter til Mors dag
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sommer æbler og vindruer
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


-->

Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Den bedste Kylling i Karry!     Krydder frikadeller     Frisk pasta med laks og flødesovs     Nemme pølsehorn     Svampet kanelkage     Glace til kage     Helstegt grillet oksefilet     Kogning af majs     Tunmousse      Absolut bedste BBQ marinade     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Grillet vildt dyrekølle     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Marinade til kyllingfilet     Honningmarinade     Helstegt Oksestriploin     Røræg i ovn     Omelet m. skinke og ost     Gammeldags Agurksalat     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin

Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]