opskrifter
Søg i 12.605 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Grillet oksetyndstegsfilét med pastasalat & salat med anjosm

Grillet oksetyndstegsfilét med pastasalat & salat med anjosm

Grillet oksetyndstegsfilét med pastasalat & salat med anjosm
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(118)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
18.441
Visninger
202
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
2- 2 1/2 kg dansk oksetyndstegsfilét
2 spsk olie
salt og peber

Pastasalat:
750 g tørret pasta (penne, skruer ell. lignende)
250 g sorte oliven uden sten
(vægt uden væde)
1 dl olivenolie
1/2 dl balsamico
(ell. rødvinseddike)
1/2 dl citronsaft
150 g reven parmesanost

Grøn salat med Anjosmarinade:
2 salathoveder
1/2 dl olivenolie
6-8 små ansjosfileter
(gerne de saltede)
1/2 dl citronsaft
10 modne tomater
2 salatløg


SÅDAN GØR DU
Grilning af oksetyndstegen:
Tænd grillen i god tid.
Kom oksetyndstegen på grillen ved moderat varme -6-10 cm fra kullene alt efter, hvor varm grillen er. Vend stegen jævnligt. Den kan i øvrigt også steges på spid.
Ved brug af stegetermometer skal centrumtemperaturen være 55-60°C for rosastegt, 60-65°C for svagt rosa og 65-68°C for gennemstegt. Ønskes stegen gennemstegt, tager det ca. 45-60 minutter. Husk at lade stegen hvile 20 minutter før der skæres skiver af den.

Pasta-salat:
Blend de stenfri, sorte oliven med olivenolie, balsamico og citronsaft. Har du ikke en blender, kan de sorte oliven også hakkes fint med en skarp kniv og blandes med de andre nævnte ingredienser.

Kog pastaen "al dente"
- altså ikke helt blød, men så der stadig er "bid" i den
- se kogetiden på emballagen. Hæld dressingen fra før over pastaen med det samme og lad pastasalaten afkøle. Mens den stadig er lidt lun, drysses den revne parmesanost over.

Grøn salat med ansjosmarinade:
Hak ansjoserne i små bitte stykker, hak derefter hvidløg
- også i små bitte stykker og rør begge dele sammen med olie og citronsaft i en stor skål. Skyl salathovederne og riv dem i mindre stykker
- kom salaten i skålen. Skær tomaterne i både og skær salatløgene i tynde ringe og vend det hele ned i skålen sammen med ansjosmarinaden lige før servering.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Grillet oksetyndstegsfilét med pastasalat & salat med anjosm fra Maduniverset.dk i kategorien Oksekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Grillet oksetyndstegsfilét med pastasalat & salat med anjosm, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Sæson på havets guld: skaldyr
Danmark er kendt for alle de gode skaldyr i vores hav og fjorde, find inspiration her til din næste skaldyrs middag
Se opskrifter her
hvid streg
Mad til Festivalen
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sæson: Brombær, blommer og blåbær
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Hjemmelavet Stikkelsbærkompot     Grillspyd     Grillet jomfruhummerhaler     Ribssaft     Tomater med ost og krydderier     Grillet vildt dyrekølle     Omelet m. skinke og ost     Fersken suppe (den er genial)     Raclette med det hele     Hjemmelavet varmrøget laks     Gulerodskage (Rå)     Fondue     Nemme pølsehorn     Kartoffelsalat (ymer/cremefraiche-dressing)     Grillet kyllingefilet     Frisk pasta med laks og flødesovs     Indbagte rejer     Røræg i ovn     Solbærlikør     Helstegt Oksestriploin     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]