opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Grillet oksetyndstegsfilét med pastasalat & salat med anjosm

Grillet oksetyndstegsfilét med pastasalat & salat med anjosm

Grillet oksetyndstegsfilét med pastasalat & salat med anjosm
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(118)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
18.002
Visninger
199
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





DU SKAL BRUGE
2- 2 1/2 kg dansk oksetyndstegsfilét
2 spsk olie
salt og peber

Pastasalat:
750 g tørret pasta (penne, skruer ell. lignende)
250 g sorte oliven uden sten
(vægt uden væde)
1 dl olivenolie
1/2 dl balsamico
(ell. rødvinseddike)
1/2 dl citronsaft
150 g reven parmesanost

Grøn salat med Anjosmarinade:
2 salathoveder
1/2 dl olivenolie
6-8 små ansjosfileter
(gerne de saltede)
1/2 dl citronsaft
10 modne tomater
2 salatløg


SÅDAN GØR DU
Grilning af oksetyndstegen:
Tænd grillen i god tid.
Kom oksetyndstegen på grillen ved moderat varme -6-10 cm fra kullene alt efter, hvor varm grillen er. Vend stegen jævnligt. Den kan i øvrigt også steges på spid.
Ved brug af stegetermometer skal centrumtemperaturen være 55-60°C for rosastegt, 60-65°C for svagt rosa og 65-68°C for gennemstegt. Ønskes stegen gennemstegt, tager det ca. 45-60 minutter. Husk at lade stegen hvile 20 minutter før der skæres skiver af den.

Pasta-salat:
Blend de stenfri, sorte oliven med olivenolie, balsamico og citronsaft. Har du ikke en blender, kan de sorte oliven også hakkes fint med en skarp kniv og blandes med de andre nævnte ingredienser.

Kog pastaen "al dente"
- altså ikke helt blød, men så der stadig er "bid" i den
- se kogetiden på emballagen. Hæld dressingen fra før over pastaen med det samme og lad pastasalaten afkøle. Mens den stadig er lidt lun, drysses den revne parmesanost over.

Grøn salat med ansjosmarinade:
Hak ansjoserne i små bitte stykker, hak derefter hvidløg
- også i små bitte stykker og rør begge dele sammen med olie og citronsaft i en stor skål. Skyl salathovederne og riv dem i mindre stykker
- kom salaten i skålen. Skær tomaterne i både og skær salatløgene i tynde ringe og vend det hele ned i skålen sammen med ansjosmarinaden lige før servering.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Grillet oksetyndstegsfilét med pastasalat & salat med anjosm fra Maduniverset.dk i kategorien Oksekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Grillet oksetyndstegsfilét med pastasalat & salat med anjosm, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
Følg Maduniverset
sæson lige nu
Mad til Festivalen
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sæson på havets guld: skaldyr
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Fersken suppe (den er genial)     Pirogger med oksekød     Ovnstegt røget skinke med aspargessovs.     Indbagte rejer     Grillspyd     Vol-au-vent m. rejestuvning     Æblekage med kokos     Havkat i fad med grønsager og bacon     Verdens bedst grillede oksemørbrad     Toastbrød     Gl.dags oksegrydesteg m.brun flødesauce, glaserede perleløg      Grov go'e boller     Glaserede løg.     Bananlikør     Tvebakkekage     Blandet Salat II     Boller i selleri.     Potkäse     Rødbede frikadeller     Oldemors Æblekage (sønderjysk)     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]