opskrifter
Søg i 12.602 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Cajun Reje Remoulade

Cajun Reje Remoulade

Cajun Reje Remoulade
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(109)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
6.810
Visninger
182
Print

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
300 g. rejer, gerne store
200 g. Mayonaise
1 spsk Creoler Sennep hvis det
haves ellers alm taffelsennep.
2 spsk. Flødepeberrod
2 tsk worcestershire-sauce
1-2 tsk chili-sauce
2 stilke bladselleri, finthakket
3 forårsløg, snittet i fine skiver
2 fed knust hvidløg
2 spsk. Hakket persille
2 tsk citronsaft
Salt og peber
1 iceberg salathoved


SÅDAN GØR DU
Det hele (undtaget salathovedet) røres sammen og sættes køligt mindst 4 timer gerne natten over, så aromaerne blandes.

Fra salathovedet tages de yderste 8-12 blade så hele som muligt og fordeles på 4 små tallerkner. Af den sprøde kerne af salathovedet snittes en god håndfuld meget fint og fordeles på centrum af tallerknerne. Oven på den snittede salat fordeles nu reje-remouladen, og har man gemt et par rejer og en dusk persille til pynt, så vil alle med garanti stå op og juble.

En god forret med et stykke lunt flute. I øvrigt er remoulade der jo hos os er den gule substans der forefindes på smørrebrødet midt mellen roastbeef og de ristede løg - jo blot mayonnaise med fint snittede grøntsager.
For cajun-folk er remoulade en mayonnaise-baseret salat.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Cajun Reje Remoulade fra Maduniverset.dk i kategorien opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Cajun Reje Remoulade, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Raclette med det hele     Frisk pasta med laks og flødesovs     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Fersken suppe (den er genial)     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Fondue     Svampet kanelkage     Gulerodskage (Rå)     Mormors citronfromage     Helstegt Oksestriploin     Charlotte russe     Kogning af kongekrabbe     Røræg i ovn     Nemme pølsehorn     Sfeeha ( Libanesiske brød m. oksefars)     Lammeculotte i ovn.     Færøsk æblekage     Kyllingesticks med Teriyakisauce a la Sticks n Sushi     Mexicansk kyllingelasagne     Pizza bagt på bagesten     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]