opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 08.04.19 vi er nu ca. 65% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Havkat med grønsagsragout, pasta & fynsk pesto

Havkat med grønsagsragout, pasta & fynsk pesto

Havkat med grønsagsragout, pasta & fynsk pesto
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(41)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
8.109
Visninger
115
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
3/4 kg havkat eller torsk i koteletter
15g smør
1 agurk
1 bundt finhakket purløg

Grønsagsragout med pasta:
4 gulerødder
2 rødbeder
2 fennikelknolde
300g frisk båndspaghetti

Pesto:
ca 3 dl persille uden stilke
1 spsk kapers
2 fed hvidløg
1½ dl olivenolie


SÅDAN GØR DU
Tænd ovnen på 180 grader. Brun fiskekoteletterne i smør på begge sider på en pande.
Læg dem i et ovnfastfad & drys med salt, peber & purløg. Skræl agurken, halver den & skrab kernerne ud med en ske. Skær agurken i meget tynde skiver & læg skiverne "taglagt" i en krans oven på koteletterne, så hele overfladen er dækket.
Bag dem i ovnen 8-10 min.

Grønsagsragout:
Skær gulerødder, rødbeder & fennikel i tern på 1X1 cam, damp dem knap møre i 1½ dl let saltet vand i 5-8 min. under låg.
Kog pastaen & hæld vandet fra.
Bland pasta, grønsager & ½ dl pesto.

Pesto:
Opskriften giver 2 dl pesto, som rækker til ca 4 måltider.

kom persillen 10 sekunder i kogende vand, si vandet fra & hak den groft.
Læg persillen i en blender med kapers, hvidløg & 2 tsk salt.
Start blenderen & hæld langsomt i. Hæls pestoen på et glas med en lille overflade, dæk med olie & stil glasset i køleskabet.

Den kan holde sig et par mån.
SERVERING
Anret fisken oven på ragouten, og server brød til.
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Havkat med grønsagsragout, pasta & fynsk pesto fra Maduniverset.dk i kategorien Fisk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Havkat med grønsagsragout, pasta & fynsk pesto, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu 10584-syltet-ramsloeg-knopper.jpg 10765-ramsloegpesto.jpg 10932-ramsloegssalt.jpg
Ramsløg, voksner lige nu i naturen, prøv opskrifter med den gode gamle danske urt
Se opskrifter her
hvid streg 2
9935-DSC_0512.JPG 15-Grillmarinade-verdens-bedste.jpg 10226-DSC_0842.JPG
Næste
Støv grillen af så du igen kan lave de mest fantastiske grilretter
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Tunmousse      Lammekølle med kartofler i fad     Tzatziki med creme fraiche     Glaserede løg.     Bagt rodfrugtmos     Waldorfsalat - Gammeldags     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Mørbrad á l órange     Perfekte Mørbradbøffer med bløde løg     Nemme flûtes     Stjerneskud II     Sfeeha ( Libanesiske brød m. oksefars)     Hvidløgs cremefraiche     Mornay sauce     Kalkun grill spyd     Sennepssild     Champignon-broccolitærte med skinke     Grillet kyllingefilet     Kransekagekonfekt     Porrer i fad med oksekød     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]