Annoncering | Mobil/tablet version | 185 online
Hent Maduniverset APP blå pil Hent Android app Maduniverset.dk til Ios Maduniverset.dk til Windows phone
opskrifter
Søg i 12.493 opskrifter fra 25.541 medlemmer
i
Opskrifter   › Madopskrifter   › Gratineret kalveklump med salvie, rosmarin & bechamelsauce

Gratineret kalveklump med salvie, rosmarin & bechamelsauce

Gratineret kalveklump med salvie, rosmarin & bechamelsauce
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(56)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
12.425
Visninger
163
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
ca 1 kg kalveklump eller bov
( få slagteren til at skære det ud så den kan rulles & bindes til en " roulade"

1 bundt salvie
1 bundt rosmarin
1 spsk olivenolie
1 spsk smør
2 dl tør hvidvin
1 L kalvebouillon
10g kogt skinke
100g mild ost skåret i skiver

Bechamelsauce:
40g smør
20-25g mel
ca. ½ L mælk
½ tsk revet muskatnød
75g parmesanost
salt & Peber


SÅDAN GØR DU
Læg kødet "bredt ud" på et skærebræt & rul det til en roulade. Bind kviste af salvie & rosmarin fast til rouladen med kødsnor - så snoren også holder sammen på rouladen. Krydr med salt & peber.

Varm olie & smør i en stor gryde & brun kødet på alle sider. Kom hvidvinen ved & lad kødet simre i den i 4-5 min. Tilsæt bouillonen, læg låg på gryden & lad kødet simre yderligere i ca.1½ time til det er mørt.

Tag så kødet op af ryden & lad det køle lidt af. Fjern kødsnoren & skær kødrouladen i 2-3 cm tykke skiver.
Anbring skiverne i et ildfast fad & anbring en skive skinke & en skive ost oven på hver kødskive.
Tænd for ovnen & stil den på 250 grader.
Fadet skal ikke ind endnu.

Bechamelsauce:
I en gryde smeltes smør & melet tilsættes - rør fligttigt med et piskeris.
Tilsæt mælken lidt efter lidt under konstant omrøring. Smag saucen til med salt, peber & muskatnød. Skru ned for varmen & lad saucen simre et kvaters tid, så smagen af mel forsvinder.
Rør i den af & til & pas på den ikke brænder på.

Gratinering:
Hæld så saucen over kødet. Drys med reven parmesan & stil den i den varme ovn i ca 10 min, til retten får en smuk gylden overflade.
SERVERING
Retten serveres med et godt italiensk brød & evt en frisk salat.

 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Gratineret kalveklump med salvie, rosmarin & bechamelsauce opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Gratineret kalveklump med salvie, rosmarin & bechamelsauce fra Maduniverset.dk i kategorien Kalvekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Gratineret kalveklump med salvie, rosmarin & bechamelsauce, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Lækre opskrifter til Mors dag
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sommer æbler og vindruer
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


-->

Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Den bedste Kylling i Karry!     Krydder frikadeller     Frisk pasta med laks og flødesovs     Svampet kanelkage     Nemme pølsehorn     Glace til kage     Helstegt grillet oksefilet     Kogning af majs     Tunmousse      Absolut bedste BBQ marinade     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Grillet vildt dyrekølle     Marinade til kyllingfilet     Honningmarinade     Helstegt Oksestriploin     Røræg i ovn     Gammeldags Agurksalat     Omelet m. skinke og ost     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.0 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+ Følg på Bloglovin

Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]