opskrifter
Søg i 12.584 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt. Ny flot hjemmeside er på vej
UPDATE: 21.05.19 vi er nu ca. 75% færdig med den nye hjemmeside :)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Farserede porrer

Farserede porrer

Farserede porrer
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(187)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
Farserede porrer
16.466
Visninger
434
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
Ingredienser:
4-6 porrer

Fars:
500 g hakket flæskekød
1 æg
3 spsk. mel
1 løg
2 dl mælk
salt og peber


SÅDAN GØR DU
Rør farsen sammen.

Porrene forkoges ganske kort i lidt vand og lægges i et smurt ovnfast fad. Farsen fordeles henover porrerne og fadet sættes i en 200° varm ovn i ca. 1 time.
SERVERING
Servér med smørsauce og kartofler.
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Farserede porrer med billede fra Maduniverset.dk i kategorien Svinekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Farserede porrer, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Grillopskrifter
sæson lige nu
Lækre opskrifter til Mors dag
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Fars Dag: Dagen hvor far skal forkæles med mad!
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Frisk myntete     Mors gulerodssalat med rosiner     After Eight kage     Pasta Cabonara uden æg     Svampet kanelkage     Fersken suppe (den er genial)     Sennepssild     Kanelsnegle kagemand     Chokoladekage m. kokosovertræk     Raclette med det hele     Kyllingegryde med porrer og gulerødder     Paprikasauce     Mormors brune lagkage     Frikadeller med feta og spinat     Marmorkage uden æg     Pastasalat med ristede pinjekerner og bacon     Vandbakkelser      Kogning af kongekrabbe     Kartoffelmos toppe     Glaserede løg.     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]