opskrifter
Søg i 12.602 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
UPDATE VEDR. "NY MADUNIVERSET" jan 2021:
Send os gerne en mail med ønsker til den nye Maduniverset.dk
Opskrifter   › Madopskrifter   › Ragout af oksekød kogt i chianti rødvin med skalotteløg & ro

Ragout af oksekød kogt i chianti rødvin med skalotteløg & ro

Ragout af oksekød kogt i chianti rødvin med skalotteløg & ro
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(191)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
29.208
Visninger
454
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF





LIGE NU 21% RABAT på ALT køkkenudstyr, i samarbejde med Maduniverset
fx. chokolade fondue, No touch sæbedispenser eller affaldsspand med autolåg og 300+ andre produkter Se og køb på Køkkenuniverset.dk
DU SKAL BRUGE
ca 600g okseinderlår eller klump

4 spsk olivenolie
1 tallerken med mel
12 skalotteløg
3 grene rosmarin
½ flaske chianti rødvin
8 tomater
4 fed hvidløg
1 lille stykke hel kanel ca 3 cm langt
½ L oksebouillon
salt & friskkværnet peber

Frisk brød


SÅDAN GØR DU
Skær oksekødet i tern på 3X3 cm & vend det i melet. varm olien op i en stor gryde & steg kødet 2-3 min til det er gyldenst på alle sider.
Tag så kødet op af gryden.

Pil lægene & skær dem i skiver.
Pil bladene af rosmarinen & steg begge dele i gryden. Og læg så kødet tilbage i gryden. Kom rødvinen ved & lad det simre i 5 min.

Skyl tomaterne & skær dem i kvarte. Pil hvidløgene & hak dem groft. Hak også kanelstykket fint & kom det hele op i gryden.
Tilsæt bouillonen.
Lad nu det hele simre under låg i yderligere 1½ ime.
Rør undervejs & tilsæt evt. lidt mere vand.

Når retten er færdig, smages den til med salt & peber.
SERVERING
Serveres med frisk brød.
 
BRUGERNES KOMMENTAR

Mathias
13.02.2008, 10:50
nam nam. lyder lækkert. jeg skla lave den i dag håber den bliver god.
 
Denne gode opskrift på Ragout af oksekød kogt i chianti rødvin med skalotteløg & ro fra Maduniverset.dk i kategorien Oksekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Ragout af oksekød kogt i chianti rødvin med skalotteløg & ro, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
sæson lige nu 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg 15-DSC_0568.JPG 15-DSC_0587.JPG
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
hjemmelavede-karrysild.jpg 6792-grillet-lammekoelle.jpg 10909-paaskeaeg-med-marcipan-karamel-ingefaer-Dulce-de-Leche.jpg
Næste
Påskeopskrifter alt fra påskeæg til karrysild
Se opskrifter her
hvid streg 3
Følg Maduniverset

Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...









Populære søgninger: Raclette med det hele     Fondue     Helstegt Oksestriploin     Frisk pasta med laks og flødesovs     Svampet kanelkage     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Laks i ovn - Fantastisk og kan laves af alle     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Røræg i ovn     Gulerodskage (Rå)     Fersken suppe (den er genial)     Omelet m. skinke og ost     Helstegt grillet oksefilet     Langtidsstegt oksemørbrad     Kanelsnegle kagemand     Hurtig boller (skal ikke hæve)     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Tvebakkekage     Færøsk æblekage     Rugbrød     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]