opskrifter
Søg i 12.564 opskrifter
i
OPRET BRUGER (Pt. ikke muligt, ny hjemmeside er på vej)
Opskrifter   › Madopskrifter   › Kalvelårtunge grillet med rosmarin & citron med nye kartofte

Kalvelårtunge grillet med rosmarin & citron med nye kartofte

Kalvelårtunge grillet med rosmarin & citron med nye kartofte
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(137)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
22.649
Visninger
376
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
Til kalveårtunge:
750g kalvelårtunge
3 kviste rosmarin
1 citron
salt & Peber
stanniol

Til pinjekernepesto:
100g ristede pinjekerner
2 spsk olivenolie
1 citron, saft & skal
1 spsk akaciehonning

1 kg nye kartofler

Til rucolasalat:
4 bundter rucolasalat
100g tørrede tranebær
1 spsk olivenolie
1 spsk balsamico-eddike
1 tsk akaciehonning
1 tsk dijonsennep
salt & peber


SÅDAN GØR DU
Den afpudsede kalvelårtunge brunes på alle sider på en varm, penslet grill-rist - i alt ca 8-10 min.

Når kødet er tilpas brunet, krydres med salt & peber 6 pakkes i stanniol samme med skiver at citron & 2 af rosmarinkvistene.

Du kan vælge mellem 2 fremgangsmåder. Enten kan staniolpakken med kødet placeres direkte i grillens gløder.
Eller du kan sætte risten på den mindst afstand fra gløderne & lægge pakken herpå.

I begge tilfælde skal kødet stege i ca 45-50 min alt efter størrelse - vendes af & til.

Pinjekernepesto:
Den sidste rosmarinkvist grilles let på risten. Pil nålene af & kom dem i en belnder. Pist pinjekernerne på en tør pande til de er lysebrune - kom også dem i blendren.
Tilsæt så olivenolie, citronsaft, rven citronskal & honning & blend det hele sammen. Så har du pesto til kartoflerne.

Nye Kartofler:
Skrub kartoflerne grundigt & kog dem ca. 20 min. Hæld vandet fra & kom dem over i en skål. Hæld så pestoen over de varme kartofler & rør rundt, så den fordeles jævnt.

Rucola-salat:
Skyl rucola-salaten grundigt, kasser de grove stilke & riv resten af salaten groft & kom det i en skål. Bland tranebær, olie, balsamico, honning & sennep i en anden skål, rør rundt & kom salaten herned lige inden servering.

Når kødet er færdigstegt, tages det af grillen & lægges til at hvile ca 1o min - stadig indpakket i stanniol.
Derefter pakkes det ud & skæres i tynde skiver.
 
BRUGERNES KOMMENTAR


Skriv en kommentar som gæst eller log ind/opret gratis bruger



Hvad er: 3 + 5 =
Log ind hvis du vil have tilsendt en mail, når nogen skriver en kommentar.

En administrator fra Maduniverset skal først godkende din kommentar før den kan ses på siden (hvis du logger ind, bliver din kommentar vist med det samme)



Log ind eller opret dig som bruger GRATIS på Maduniverset.dk for at skrive et svar eller spørgsmål som omhandler Kalvelårtunge grillet med rosmarin & citron med nye kartofte opskriften eller tilføje dine favorit opskrifter så du altid ved hvor du har dem, samt familie og venner vil kunne have glæde af opskrifterne.

 
 
Denne gode opskrift på Kalvelårtunge grillet med rosmarin & citron med nye kartofte fra Maduniverset.dk i kategorien Kalvekød opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Kalvelårtunge grillet med rosmarin & citron med nye kartofte, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

Halloween opskrifter
sæson lige nu
Halloween 31 okt. - farlige hekse og spøgelser :)
Se opskrifter her
hvid streg 2
Næste
Sæson for vildt - dådyr, fasan m.m.
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset



Populært minut for minut
Følg Maduniverset
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Bagt æblekage med sprødt låg     Italienske kødboller     Hakkebøffer med stegte grønsager og hjemmelavet chilimayo     Piment sauce     Hurtige gule ærter m. Bacon & medister     Indbagt medisterpølse     Grydestegte Hjerter     Lakseroulade med peberrod     Italienske fuldkornsboller med durum     Spidskåls fennikelsalat med sorte sesamfrø     Gulerodsboller med hvedeklid      Havregrødskage (Rita Bach)     Hvid brownie med valnødder og marcipan     Fine boller     Fersken suppe (den er genial)     Gullash-suppe     Hjemmelavet agurkesalat     Blødende chokoladekage     Tyrkisk suppe     Bearnaise sauce i blender     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Google+
Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [
Kontakt]