opskrifter
Søg i 12.598 opskrifter
i
Login og opret bruger er pt. ikke muligt.
Ny flot hjemmeside er på vej.
Opskrifter   › Madopskrifter   › Skindstegt makrel

Skindstegt makrel

Skindstegt makrel
  • 10
  • 8
  • 6
  • 3
  • 1
(84)


Log ind for at gemme opskrift
 GEM
tilføj opskrift billede
7.577
Visninger
138
Print
se Brugerens opskrifter Se opskrifter føl brugeren Følg [log ind]

OPSKRIFT LAGT PÅ AF



DU SKAL BRUGE
½ dl olivenolie
blade af 2 kviste rosmarin
100 g pinjekerner
skal og saft af ½ ubehandlet citron
1 spsk. akaciehonning
1 knsp. salt

8 makrelfileter
1 spsk. olivenolie

1 stk spidskål
500 g. kartofler, evt. nye


SÅDAN GØR DU
Varm olien i en gryde, tilsæt rosmarinblade og pinjekerner. Rist det let til pinjekernerne er
gyldne(ca. 3 min.).

Vask citronen og riv skallen fint. Kom saft og skal i en foodprocessor eller blender med
pinjekerner, rosmarin og olie og blend det hele til en lind pesto. Smag den til med honning og evt. salt.


Rids makrelfileternes skindside og pensl dem med olie. Steg dem med skindsiden
nedad til skindet er sprødt og gyldent. Krydr dem med salt og peber.

Skyl spidskålen og fjern evt. grimme yderblade. Del kålen i 4 kvarte og damp dem i lidt
vand tilsat salt og evt. en klat smør.
SERVERING
Tips: Pinjekerner kan erstattes af andre nødder / mandler. Ligeledes kan makrellen erstat-tes af andre fisk. Tips: Den krydrede smag i den mørke ale passer godt til den fede fisk samt spidskåle
 
 
BRUGERNES KOMMENTAR
 
Denne gode opskrift på Skindstegt makrel fra Maduniverset.dk i kategorien Fisk opskrifter, er tilføjet af et medlem, hvis du har forslag, som omhandler hjemmelavet Skindstegt makrel, kan du skrive et indlæg som brugeren som har lagt opskriften på vil se, eller du kan skrive via Maduniverset.dk's besked system. Alle opskrifter bruges på eget ansvar.

 
 

madplaner Indkøbslister
Følg Maduniverset
sæson lige nu P1010003-fastelavsboller.JPG 10168-DSC_0868.JPG 10628-fastelavnsboller-med-citronglasur.jpg
De bedste fastelavnsboller alt fra børnenes favoritter til fastelavnsboller med Baileys glasur
Se opskrifter her
hvid streg 2
15-andebryst-solbaer-chokolade-sauce-rodfrugtmos.jpg 10634-hindbaer-kaviar.jpg 10546-marengsreder-citronfloedeskum.jpg
Næste
Valentinsdag er lige om hjørnet
Se opskrifter her
hvid streg 3
Tilmeld din mail og få sæson/højtid
nyhedsbrevet fra Maduniverset


Populært minut for minut
AFSTEMNING

Hvad spiser i oftest til aftensmad på hverdage

afstemning
Henter resultat. Vent venligst...







Populære søgninger: Bechamel-sauce.     Svampet kanelkage     Raclette med det hele     Fersken suppe (den er genial)     Gammeldags oksesteg med brun sovs.     Kagecreme (lagkage) lavet på maizena     Spagetti carbonara     Frisk pasta med laks og flødesovs     Svensk pølseret ( Den rigtige! )     Gulerodskage (Rå)     Røræg i ovn     Indbagt laks med butterdej eller fillodej (SUND)     Mormors citronfromage     Helstegt Oksestriploin     Nemme pølsehorn     Sennep-honning-balsamicco-oliedressing     Skinke, porre tærte     Grillet vildt dyrekølle     Andebryst i ovn til mange     Brownie med saltkaramel midte     


Brug af cookies på Maduniverset.dk hjemmeside - læs mere her
© Copyright © 1999 Propelcom Maduniverset's politik om personlige oplysninger & opskrifter
Opskrifter til inspiration hurtigt og nemt | Maduniverset.dk kogebogen på nettet
Optimeret til 1024 * 768 version: 5.1 | Afmeld nyhedsbrev
Udvikler: Propelcom

Rss feed  Sitemap Twitter følg os   Maduniverset 1999 - Stengade 51, 3000 Helsingør, Danmark [Kontakt]